Najnoviji film za decu, sinhronizovan na srpski jezik, „Delfin Berni“, imaće svečanu premijeru u subotu 8.juna u 17:00 u bioskopu Cineplexx 4D Delta City u Beogradu. Tom prilikom, svi mališani će imati priliku da se druže sa glumcima koji su pozajmili glasove glavnim junacima, ali i da osvoje neke od zanimljivih poklona – plažni program, kao i novog kućnog ljubimca.

Radnja porodične avanture „Delfin Berni“ odvija se na Floridi i govori o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice. Oni otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja. Deca će morati da osmisle plan da zaustave loše momke, zaštite morske životinje i, sačuvaju svog prijatelja Bernija.

Ulogu Bernija tumači delfin po imenu Akve, što na havajskom znači „oluja“. Glasove na srpskom pozajmljuju deca Danko Đorđević i Sofija Trifunović, dok uloge odraslih sinhronizuju Peđa Damnjanović, Bojan Hlišić, Nataša Balog, Simona Ćirović, Zoran Stojić, Milan Zoričić, Marko Dolaš, Ivan Ivanov, Miomira Dragićević, Veljko Trivunović i Stevan Uskoković.

Film je sniman na Floridi u Marinelandu i do sada je prikazan u preko 150 zemalja. DELFIN BERNI se može pogledati u bioskopima širom Srbije od 6. juna u distribuciji Dexin Filma.

Kako do karata?

Tri čitatelja obradovaćemo sa po dve karte za premijeru filma Delfin Berni. Zapratite Instagram profil našeg magazina lepaisrecna.mondo.rs i saznajte kako možete da osvojite karte!

Izvor: Lepa & Srećna