Dorćol Platz u Beogradu, 15.30 popodne. Miris grilovanog mesa provlači se između nekoliko tona odlično raspoređenih i vrlo funkcionalnih mišića sa zanemarljivo malim procentom masti. Krtina je na meniju.

Iz moćnog ozvučenja dopiru tonovi DJ Nadežde Dimitrijević. Među devojkama i momcima kojima osmeh ne silazi s lica nalaze se brojni rekorderi u raznim tehnikama, podvizima i veštinama. Ipak, nije reč o sportskom takmičenju. Ovi šampioni našli su se na okupu isključivo radi dobrog provoda.

Tu je košarkaška legenda Dejan Tomašević, košarkaška nada Đorđe Gagić, basket igrač Stefan Stojačić, kik-bokser Nikola Filipović, maratonka Nela Bunčić, brojni fitnes treneri, glumac Sloba Stefanović, njegov kolega Miloš Petrović Trojpec ...

Tu je sto za stoni fudbal i stoni tenis, tipična muška zabava u kojoj, opet tipično, uživaju pretežno devojke. Pikado i fliper ne zaostaju u igri. Među raskošnim mirisima i ukusima koji upotpunjuju atmosferu dobrog provoda, tu je i Bloom Specialty Coffee.

Ove godine, kompanija Lidl rešila je da, kao generalni sponzor, podrži inicijativu Men's Healtha Srbija u misiji popravljanja kvaliteta života u našoj zemlji, pa su za Grill Day obezbedili vrhunske proizvode iz svog asortimana. Uz njih, celu priču je sa stilske strane ojačao jedan od najjačih sportskih brendova - Converse, koji je već drugi put jedan od sponzora ove manifestacije.

Srpsko izdanje magazina Men's Health je štivo koje već godinama na najbolji način svojim čitaocima približava psihologiju, treninge, navike i stavove onih koji su uspeli da budu pobednici u onome što rade. MH klub, odnosno ekipa ljudi koji su se pojavili na stranicama najboljeg muškog magazina na svetu, okuplja muškarce koji žive život sa početnim velikim slovom, ali i najlepše i najuspešnije devojke koje se pronalaze u ovom univerzumu zdravlja, snage i neprekidnog pomeranja sopstvenih granica.

LepaiSrecna U saradnji sa kompanijom Lidl, koja je obezbedila sveže meso, hranu, piće i tri vredne nagrade, magazin Men's Health održao je treći Grill Day koji je na neformalnom skupu objedinio mentalno i fizički najjače ljude u zemlji.