U gradiću od 1300 stanovnika, živi Penelopi Dolton, samohrana majka osmogodišnje devojčice i vlasnica "Čokoladne kućice", u kojoj mušterije uslužuje najlepšim toplim čokoladama i kolačima.

Ali, magija njene radnje ne počiva samo na divnim ukusima: u posebnim prilikama Penelopi uz pomoć jedinstvenog ormarića u čokoladu dodaje i trun čarolije. Treba li reći da su među najtraženijima čokolada korazon, koja otkriva pravu ljubav, i čokolada prosvećenja, koja otkriva budućnost.

Penelopi muči samo to kako da ispuni najveću želju svoje ćerke Ele. Devojčica traži da joj obezbedi tatu. I to ne bilo kog, već Nou Gregorija, koji se nedavno vratio u grad. Ela ne zna da je godinama ranije Noa slomio Penelopino srce i da je on njen biološki otac. I dok se Penelopi lomi da li da mu saopšti tajnu koja ih, uprkos svemu, i dalje povezuje, devojčica krišom započinje potragu koja će joj možda pomoći da ostvari svoje želje…

Suzan Bišop Krispel stekla je diplomu iz kreativnog pisanja na Univerzitetu Severne Karoline u Vilmingtonu. Živi i piše u blizini Vilmingtona, sa svojim suprugom i dvema mačkama, koje nose književna imena. Pre ove knjige napisala je roman „The Secret Ingredient of Wishes“ („Tajni sastojak želja“).

Roman"Čokoladni snovi" možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Prijavite se i osvojite knjigu!

Prve tri čitateljke koje pošalju mejl sa svojim podacima danas, 19. marta 2019. godine na i-mejl: jasmina.glisic@adriamedia.rs dobiće knjigu.

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, a pokloni se preuzimaju isključivo u Vlajkovićevoj 8, u Beogradu od 9h do 17h.

DOPUNA TEKSTA (19. 03. 2019. u 12h30) - Hvala svima, karte su podeljene!