Holivudski veteran Robert Redford snimio je svoj poslednji film. Nakon višedecenijske glumačke karijere, u 82. godini, poznati holivudski glumac povlači se iz svog uspešnog glumačkog života sa filmom “Starac s revolverom,” delom zasnovan na istinitoj priči. O svom poslednjem snimanju glumac je rekao:

“Nikada ne reci nikad, ali sam skoro siguran da će ovo biti sve od mene i glume.”

Domaća publika imala je priliku da drugog dana FEST-a premijerno pogleda film “Starac s revolverom,” reditelja Dejvida Louerija koji će se od 14. marta naći će u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

Ostvarenje rađeno po istinitoj priči govori o Forestu Takeru, čoveku koji je smelo pobegao iz zatvora San Kventin sa 70 godina, kao i o neverovatnim poterama koje su zbunjivale vlast i zabavljale publiku.

Interesovanje za ovog pljačkaša banaka počelo je 2003. godine  kada je novinar The New Yorkera-a Dejvid Gran objavio intervju sa izvesnim Takerom koji je, veliki deo života proveo, u zatvoru u kom je i preminuo. Nekoliko godina kasnije reditelj David Loueri prilagodio je ovu priču filmskom scenariju.

Robert Redford i Forest Taker su uvek bili suštinski povezani, po mom mišljenju. Video sam sve vrste paraleli sa raznim likovima koje je igrao tokom godina, ali tek kad sam sa njim radio film "Pitov zmaj: čarobno prijateljstvo", tada sam ga i lično upoznao i to poznanstvo mi je omogućilo da ovu ulogu tačno prilagodim njemu,” rekao je reditelj filma.

U ostalim ulogama Kejsi Aflek, Sisi Spejsek, Deni Glaver i drugi.

Prvih tri čitalaca koji pošalju mejl na adresu jasmina.glisic@adriamedia.rs dobiće po dve karte za projekciju filma u četvrtak 14. marta 2019. godine, u Kombank dvorani, u 19:10 h!

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv filma za koji se prijavljujete.

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, a ulaznice se prezimaju u bioskopu pre projekcije.

DOPUNA TEKSTA (13. 03. 2019. U 15h30) - Hvala svima, karte su podeljene! Srećne dobitnice su Jelena Ć, Danijela N. i Marija Đ. Čestitamo!