Vojin Đorđević, kreator brenda VODAVODA i Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda 27.02.2019.godine su potpisali Ugovor o izgradnji Fontane na Cvetnom trgu vredan 150.000 eura.  

Grad Beograd koji jedinstvenim projektom želi da oplemene grad sa 54  fontana poverio je izgradnju jedne od  prvih fontana kompaniji VODAVODA koja je prepoznala važnost uključivanja u taj projekat.

"Za mene su fontane simbol sreće. Predstavljaju nešto što prevazilazi pojam ukrašavanja i ulepšavanja gradova jer su pre svega izvor vode, a voda je izvor života. Kada smo dobili mogućnost da budemo deo modernog razvoja grada Beograda i učestvujemo u izgradnji 54 Fontane, nisam imao dilemu da želim da baš brend VODAVODA učestvuje u tome. Posebno sam veseo da prva kompanija koja gradi fontanu i to baš na prelepom Cvetnom trgu", izjavio je prilikom potpisivanja Ugovora Vojin Đorđević, kreator brenda VODAVODA i dodao: "Fontana zahteva poštovanje, kao i svaki izvor vode i verujte mi da ćemo se mi  tako i odnositi prema ovom projektu. Odgovorni smo i prema izvoru vode u srcu Srbije gde punimo našu VODAVODU, jedinu prirodno mineralno toplu vodu."

"Cvetni trg je rekonstruisan pre nekoliko godina i to na osnovu projekta konkursa iz 2001. godine. Tada nismo imali novca da uradimo fontanu, ali je urađena kompletna instalacija neophodna za nju. Ova fontana će biti jedinstvena u Beogradu, a svakako popularna u svetu, jer će biti sastavljena iz partera i po njoj će moći da se hoda," istakao je Vesić i zahvalio se kompaniji VODAVODA koja se prva odazvala i odlučila da podari gradu ovakvo jedinstveno umetničko delo.

Radovi na fontani na Cvetnom trgu počinju tokom marta, a rok za završetak je jul kada će građani moći da uživaju u novom, plemenitijem i zaokruženom fontanom Cvetnom trgu u Beogradu. Arhitektonsko rešenje fontane delo je čuvene arhitektice Ksenije Bulatović i vajara Željka Milovića, u saglasnosti sa svim autorima Cvetnog trga i to je još jedan od podsticaja za kompaniju VODAVODA da taj projekat realizuje baš onako kako su ga osmislili nagrađivani arhitekti.