Četvrtak uveče ne mora da bude samo obično, dosadno provedeno vreme kod kuće. Zašto se ne biste dobro zabavili i pritom obradovali najbolju prijateljicu odlaskom u bioskop?

Lepa & Srećna i Kombank dvorana vode vas na “Veče za dame” povodom premijere filma "Knedlica" 7. februara u 20 sati.

Velika sala nedavno renovirane Kombank dvorane “ugostiće” na velikom platnu Dženifer Aniston i Ejmi Mekdonald u ostvarenju rediteljke En Flečer koje vešto kombinuje komediju i mjuzikl i obećava dobru zabavu.

Viloudin Dikson je punija tinejdžerka i ćerka bivše misice. Nadimak ‚‚Knedlica’’ joj je dala majka, koja je jedina tako i zove. Oduvek je više volela da ostane kod kuće i druži se sa svojom najboljom drugaricom Elen, koja je tipična lepa Amerikanka.

Sve je bilo kako treba dok Vil nije prihvatila posao u Harpiju, lokalnom restoranu brze hrane gde upoznaje Boa, prelepog i zgodnog sportistu. Vil nije iznenađena što joj se Bo svideo, ali je šokirana kada shvati da se i ona njemu dopada.

Umesto da nauči da prihvati sebe takvu kakva je, kroz svoju vezu sa Boom, Vil počinje da sumnja u sebe. Da bi povratila svoje samopouzdanje, upušta se u najstrašniju stvar koju je mogla da zamisli: prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi, zajedno sa još nekoliko „ne baš odgovarajućih“ kandidata, da bi pokazala svetu da zaslužuje da bude tu isto koliko i bilo koja druga mršava devojka.

Tokom svoje avanture, Viloudin će šokirati ceo Klover, ali najviše od svega i samu sebe.

Poklanjamo vam 20x2 ulaznice, koje možete osvojiti preko Instagram profila lepaisrecna.mondo.rs i fejsbuk stranice lepa&srećna. Više informacija potražite na našim društvenim mrežama.

Sve posetioce očekuje crveni tepih i koktel dobrodošlice!

Pred premijeru, pogledajte trejler za film "Knedlica" i potrudite se da osvojite ulaznice na našim društvenim mrežama.

Tekst: V.O.

Izvor: Lepa & Srećna