Milioni pratilaca na Tviteru i blizu pola miliona obožavalaca koji na Instagramu prate svaki korak popularnog britanskog TV voditelja Pirsa Morgana mogu da odahnu, piše Lepa & Srećna.

Naime, kontroverzni TV voditelj koji vodi čuveni program "Dobro jutro, Britanijo", objavio je na Tviteru selfi iz bolničkog kreveta uz ironičan komentar: "Loše vesti... posle obimnih medicinskih analiza koje su mi jutros obavili, izgleda da ne umirem.

Mogu samo da uputim izvinjenje onima koje će takav razvoj situacije da uznemiri i uvredi".

Morgan inače nije vodio jutarnji program u četvrtak i petak, ali niko nije pridavao tome posebno značenje jer su to njegovi redovni slobodni dani. Međutim, njegova slika u bolničkoj odeći na kojoj se vidi da je intubiran kako bi dobijao kiseonik kroz nos, uznemirila je obožavaoce popularnog voditelja.

Zvaničnog objašnjenja o tome zašto je Morgan hospitalizovan još uvek nema, ali nezvanični izvori navode da je podvrgnut gastroskopiji. Šaljivi komentari na društvenim mrežama pripisuju stomačne probleme veganskoj rol-viršli koju je pre dva dana Morgan pojeo u samom TV programu. Praveći komediju oko toga, Morgan je završio pljujući u kofu, a sada ga svi zadirkuju zbog ovog eksperimenta.

Međutim, mnogi se sećaju da je i novogodišnje praznike proveo bolujući što je objavio i na Instagramu.

Svi se nadaju da Morgana vide uz koleginicu Suzanu Rid već u ponedeljak, kad je najavljeno da će objasniti kakvo je njegovo zdravstveno stanje.