Markantni turski glumac Ozdžan Deniz (47), Faruk iz "Istanbulske neveste", prolazi kroz veliku bračnu krizu, a prema onom što se čulo u emisiji "Druga stranica" on i njegova dvadeset godina mlađa supruga Fejza Aktan pred razvodom su, piše Lepa & Srećna.

Glasine o bračnim problemima novopečenog para, koji se u martu venčao a krajem aprila dobio sina Kuzeja, počele su pre mesec-dva.

Tabloidi su tada pisali da je lepa i mlada Fejza počela megalomanski da troši, pa joj je muž zatvorio račun, oduzeo sve kartice i dao samo jednu koju direktno on kontroliše.

View this post on Instagram

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

A to je, tvrde turski mediji, baš naljutilo mladu majku pa su počele ozbiljne svađe u domu Denizovih. Zato je poslednjih dana decembra 2018. glumac napustio kuću i preselio se u hotel. Kući ga još nisu vratila ni ubeđivanja cele porodice, ni Fejzine molbe.

Da li će Oždžan Deniz, nekada najpoželjniji turski neženja, ponovo biti slobodan, još se pouzdano ne zna. Ali se čuju zlobni komentari, tipa tako mu i treba kad se petlja sa decom.

View this post on Instagram

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

Ozdžan se ne oglašava povodom ovih priča, a Fejza je nakon priloga u "Drugoj stranici" na društvenim mrežama napisala da je sve to obična laž i da su ona i Ozdžan srećni.

Šta je tu istina a šta laž, najbolje će pokazati vreme.

Tekst: M. R.

Izvor: Lepa & Srećna