Anđelina Džoli nije ni tražila isključivo starateljstvo nad decom, ona smatra da im se mora omogućiti da uspostave blizak odnos sa ocem. 

Ipa, ovo iskustvo bi svakoga iscrpilo, a ni Anđelini nije bilo lako, pa je navodno utehu potražila u naručju kolege Džareda Leta.

Kako je izvor za strane medije rekao, par postaje sve prisniji, a iako su već godinama prijatelji, između njih se rađa nešto više od toga.

"Džared se Anđelini obratio pre par nedelja vezano za film na kom radi. Želi da Anđelina nastupi u njemu, pa su počeli mnogo vremena da provode zajedno. Prvo je to bilo samo prijateljski, ali onda je glumica shvatila da prema njemu gaji snažna osećanja", rekao je izvor. Dodao je i kako joj Džared pruža veliku emocionalnu podršku i da je upravo on razlog zašto glumica nije poklekla pod pristiskom. Ako su ovi navodi tačni, njihova veza napreduje prilično brzo.

"Džared se preselio kod nje i živi tamo već nekoliko meseci. Njena deca, doduše, misle kako je reč samo o dobrom prijatelju", zaključio je izvor.

Izvor: Story.hr