Poznata glumica Sloboda Mićalović ima dve ćerke Veru i Milu sa glumcem Vojinom Ćetkovićem, piše Lepa & Srećna. Sloboda i Vojin važe za jedan od skladnijih parova, a oni veoma retko govore o svojoj intimi i isto tako retko dele slike iz njihovog zajedničkog života. 

PROČITAJTE JOŠ: OVE ŽENE SU TAKO VAŽNE U ŽIVOTU DETETA: psiholozi otkrivaju zašto deca toliko vole tetke

Međutim ovoj slici Sloboda nije mogla da odoli. Na njoj njena sestra Dragana u naručju drži jednu od njenih ćerki. Pored slike Sloboda je napisala samo jednu reč. Ali ta jedna reč savršeno opisuje divan trenutak koji je poznata glumica uhvatila kamerom. Savršena reč za savršen trenutak: "Sigurnost". 

Kliknite OVDE da vidite sliku koja je raznežila Instagram!

PageBreak

Mnogi su se složili sa Slobodom i oduševljeno su lajkovali i komentarisali njenu sliku. Sigurno se većina obožavatelja zbog ove slike prisetilo detinjstva i trenutka kada su tetke bile pravi oslonac u najtežiim situacijama, a verujemo da su mnogima i dalje tetke nezamenljivi deo odrastanja koje im dan danas pružaju podršku. 

PROČITAJTE JOŠ: SLOBODA MIĆALOVIĆ RASPLAKALA SVE MAME: poljubac za najlepšu mamu na svetu (FOTO)

Tako su, delom i zbog ovakvih prizora, svi sigurni da je Dragana divna tetka i spremna da priskoči Slobodi u pomoćkad god zatreba. A sama slika lepe glumice govori više od hiljadu reči. 

Izvor: Lepa & Srećna