Popularna pevačica Seka Aleksić često objavljuje slike na društvenoj mreži Instagram i svaka kombinacija koju iznese oduševi njene obožavatelje, piše Lepa & Srećna. Ovoga puta je Seka objavila sliku sa putovanja u kojoj je podelila sreću zbog povratka kući.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠI KAPUT SEZONE! SEKA ALEKSIĆ ODUŠEVILA INSTAGRAM: hiljade lajkova za hit modnu kombinaciju boja (FOTO)

Mnogi su se složili sa pevačicom da nigde nije lepše nego kod kuće, a pevačicina modna kombinacija je takođe privukla pažnju.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta!

View this post on Instagram

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Nov 24, 2018 at 11:32am PST

PageBreak

Sekini pratioci na Instagramu su se složili da je pevačica zaista lepa, a mnoge dame su verovatno našle inspiraciju u njenoj modnoj kombinaciji za putovanja!

Popularna pevačica je za put odabrala svetlo braon pamučnu trenerku i džemper u istoj boji. Preko sportske kombinacije je ogrnula kaput crvene boje koji je je istakao njenu vatrenu lepotu, što su zapazili njeni obožavatelji. U ruci je držala torbicu koja je bila u tonu sa kaputom i kofer koji je ponela na putovanje. 

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI KOJI MODNI TREND PRATI SEKA ALEKSIĆ: naizgled nespojiva kombinacija oduševila sve moderne žene (FOTO)

Ono što je neobično u ovom modnom stilu jesu kombinacija trenerke i kaputa i elegantno - sportske torbice, međutim prema reakcijama njenih pratilaca na Instagramu samo su pljuštali lajkovi i komenatari pohvale na njen izgled. Iz komentara zaljučujemo da pevačica izgleda vatreno šta god da obuče!

View this post on Instagram

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Nov 25, 2018 at 3:58am PST

Izvor: Lepa & Srećna