Mali princ Luis od Vindzora mesecima je već skriven od očiju javnosti i zato je njegova prva slika posle dužeg vremena izazvala ogromno interesovanje javnosti, piše Lepa & Srećna.

Povod za porodični portret na kojem je jedna od zvezda upravo najmlađi princ bio je 70. rođendan princa od Velsa, a pred objektivom profesionalnog fotografa pozirale su tri generacije: uz princa Čarlsa bila je supruga Kamila, a dvojica sinova Vilijam i Hari došli su na porodično slavlje u društvu supruga - Kejt i Megan.

Ipak, najslađi osmesi pripadaju najmlađima - princ Džordž, već veliki dečak, sedeo je na dekinom kolenu, dok je ljubimica nacije princeza Šarlota bila uz Kamilu.

PROČITAJTE JOŠ: SPONTANA SLIKA KEJT MIDLTON SA BEBOM ODUŠEVILA MAME ŠIROM SVETA: pogledajte nove slike sa krštenja princa Luisa (FOTO) 

Princ Luis, u naručju mame Kejt Midlton, zaslužio je najveću pažnju. Pošto su se starije dvoje dece nekako "podelili" - za Džordža svi tvrde da je isti Vilijam kad je bio mali, a Šarlota neodoljivo podseća na samo kraljicu Elizabetu II, nije ni čudo što se sada javnost u Britaniji interesuje na koga najviše liči treće dete.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI VAS JE RAZOČARALA? MEGAN MARKL SE POJAVILA U ATRAKTIVNOJ HALJINI I ZASENILA KEJT MIDLTON: pogledajte šta je engleska princeza obukla za krštenje princa Luisa (FOTO)

Skoro svi se slažu da je mali Luis najviše "povukao" na majku - prvi trenutak u kojem je oko foto-aparata uspelo da uhvati osmeh u njegovim očima pokazao je da su to baš Kejtine oči!

Ipak, najviše simpatija izazvala je slika deke i najmlađeg unučeta - ova koja ih prikazuje u trenutku nežnosti i zajedničkog smeha!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Mali princ Luis iznenadio je javnost u Britaniji - evo na koga svi zaključuju da liči!