Posebno veče u Beogradu 5. novembra pamtiće se dugo po ELLE dodeli nagrada koja je prevazišla sve prethodne! 

ELLE Style Awards podržale su ove godine kompanije: H&M, Aura, British American Tobacco, Mercedes, Eucerin, Generali, Sun, Moon & Stars, Beluga vodka, Nice, Bomar, Smart Water i Societe Generale. 

Na događaju koji se iščekuje cele godine okupilo se više od 270 istaknutih zvanica iz sveta kulture i mode, među kojima su bili Tamara Kalinić, Dušan Petrović, Barbara Tatalović, Verica Rakočević, Ivana i Zoran Kesić, kao i mnogi drugi. 

Dragan Bjelogrlić sa ćerkom Miom

Nataša i Aleksandar Rodić, predsednik kompanije AMG sa Marijom Stojadinović

Nakon obaveznog i vrlo zanimljivog red carpet momenta, zvanice – stilizovane po najnovijoj modi (animal print je bio jedan od lajtmotiva večeri) su se preselile u Kristalnu dvoranu gde ih je čekao voditeljski, a inače životni par, Jelena Ivanović Tomašević i Bane Tomašević.

Natalija Cvetković, direktorka AMM, sa suprugom Jovanom

Direktorka magazina Elle i kompanije Adria Media Magazine Natalija Cvetković pozdravila je pristune, zahvalila se Elle timu i istakla da je Elle magazin uvek bio i ostao magazin sa stilom i stavom. Zatim je usledila ceremonija dodele priznanja.

Natalija Cvetković, direktorka AMM

H&M ekipa- Mirjana Radulović, Irena Mihajilović, Danilo Drobnjak, Klaudija Osvald i Ljubica Vidačić

Dobitnica nagrade za Influensera godine je IT žena Beograda i dama koja ume da nosi apsolutno sve na jedan tako upečatljiv i glam način - Jasmini Šupeljak. Njoj je nagradu u ime brenda H&M uručila Klaudija Osvald.

Nagradu u kategoriji TV lice ove godine dobila je uticajna novinarka iz sveta filma Sandra Perović, a nagradu joj je uručila Marija Radosavljević, brend menadžer Eucerin Srbija.

Sandra Perović i Nataša Ninković

Elle Style Award za muziku ispred Mint Pharma za proizvod Nice uručila je Dunja Vasić talentovanoj Leni Kovačević 

Priznanje za sportistkinju godine dobila je Maja Ognjenović, predvodnica sjajnih dama koje čine odbojkašku reprezentaciju Srbije, a koje su prvi put u istoriji osvojile zlato na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Japanu. Ognjenović. Nagradu joj je u ime brenda Mercedes dodelila Jelena Petrović, marketing menadžer za

Mercedes-Benz Srbiju, iz kompanije Star Import. 

Andrej Žikić Artez, poznati street art stvaralac proglašen za najboljeg umetnika. Njemu je nagradu uručila Gorana Rašić, član izvršnog odbora kompanije Generali osiguranje Srbija. 

Gorana Rašić, član IO kompanije Generali uručuje nagradu Artezu

Jedna od najistaknutijih srpskih modela današnjice i devojka koja je nosila modele Chanela, Celine i Nine Ricci, prelepa Maja Daničić, poznatija kao Dan Kič proglašena za Najboljeg modela. Prelepoj ambasadorki prirodne lepote u globalnoj modi nagradu je uručio Aleksandar Stanišić ispred brenda Beluga. 

Nagrada u kategoriji Najbolji dizajner otišla je u ruke Aleksandri Lalić, dami koja u velikom stilu vraća pravo značenje pojmu fashion. Njoj je nagradu uručila Ljubica Stanković Gvozden, direktor kompanije Bomar satovi i nakit.

Za Ikonu stila proglašen je poznati stilista i svima drag Ašok Murti, kom je priznanje U ime kompanije Sun, Moon & Stars nagradu mu je uručila Jasminka Perić direktorka maloprodaje.

Veliku pažnju potom je izazvala legenda srpskog filma Nataša Ninković. Glumica koju krasi neponovljivi šarm dobitnica je nagrade u kategoriji Film i pozorište. Priznanje joj je u ime kompanije Aura uručila Mila Litvinjenko, osnivač i direktor make-up giganta u regiji.

Mila Litvinjenko i Nataša Ninković

Oduševljenje zvanica pred kraj oficijelnog programa izazvalo je uručenje nagrade za životno delo maestralnom umetniku Draganu Bjelogrliću.

Glumcu, reditelju i producentu koji je čitavo svoje stvaralaštvo posvetio tome da pokaže koliko smo bolji nego što mislimo, nagradu za životno delo Draganu Bjelogrliću uručio je Sotiris Kosturos, generalni direktor kompanije BAT za Srbiju i Crnu Goru koji je ovom prilikom istakao da mu je zadovoljstvo što ovo eminentno priznanje ide u ruke čoveku sa kojim kompanija deli vrednosti kao što su transformacija, inovativnost i vrhunski kvalitet.

Sotiris Kosturos, generalni direktor kompanije BAT za Srbiju i Crnu Goru uručuje nagradu Draganu Bjelogrliću

Nakon dodele svečanih nagrada, zvanice su uživale u večeri tokom koje je sjajno iznenađenje prisutnima priredila nagrađena Lena Kovačević koja se vratila na binu i oduševila sve goste izvođenjem svoje numere Cafe. 

Natalija Cvetković sa dobitnicima Elle Style Awards 2018

Nataša i Aleksandar Rodić, predsednik kompanije AMG

Societe Generale svim gostima je poklonio knjigu Buđenje i Avantage brošuru

Majstor sjajne atmofere

Sjajan Aurin selfie spot

Osveženje za goste - Smart Water i Romerquelle

Eucerin je pripremio posebno iznenađenje i poklone za sve goste

Veče je prošlo u znaku zanimljivog programa za koji se pobrinuo DJ Pompougnac, simbol za najbolju zabavu u salonskim krugovima svetskih metropola koji je sarađivao sa najvećim svetskim zvezdama poput Mick Jaggera i Madonne. 

Za ovu posebnu priliku ženski deo ELLE tima obukla je naša poznata dizajnerka Biljana Tipsarević koja je za dame izabrala glamurozne i elegantne modele, mahom iz njene najnovije kolekcije - Emilie. 

Na kraju večeri sve zvanice su izabrale omiljeni suvenir, kao sećanje na ovo bajkovito veče sa sada več tradicionalnog ELLE kioska.

Zvanice su bile oduševljene novim modelom prestižnog brenda Mercedes

Goste je na stolovima sačekao sjajan poklon brenda Nice

Nice je oduševio degustacijom u lobiju hotela

Takođe, najprodavaniji modni magazin na svetu - ELLE napravio je saradnju sa istaknutim brendovima iz Srbije Kalys Libra i Mandarina koju su uradili special edition ELLE poklone, dok je studio Bloom Design na čelu sa maestralnim Brankom Gašićem prelepo dekorisao salu u all white party stilu.

Bloom Design Studio maestralno je dekorisao Kristalnu dvoranu

Aura pokloni su se posebno dopali gošćama na događaju

Bomar satovi i nakit spremio je specijalan poklon koji je svakog gosta sačekao na stolici

Sun, Moon & Stars obradovao je sve goste elegantnim setom čaša

DJ Stephane Pompougnac