Merjem Uzerli, glumica tursko-nemačkog porekla, proslavila se ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman veličanstveni". Bila je opasna žena turskog vladara, koje se za svoju poziciju i poziciju svoje dece, borila svima sredstvima. Od premijere sapunice pa do danas dosta se promenila. A sada smo dobili i najdetaljniji prikaz njenog "novog izgleda".

PROČITAJTE JOŠ: NIKADA JE OVAKVU NISTE VIDELI - SEKSI IZDANJE SULTANIJE HUREM OSTAVLJA BEZ DAHA: pogledajte prelepu haljinu turske glumice Merjem Uzerli (FOTO)

Popularna Hurem (i danas je najviše znaju po toj ulozi" pozirala je u kupaćem kostimu animal desena (ispratila je animal modni trend). Dopala se ovakva mnogima, pa i našoj Nataši Bekvalac koja je lajkovala njenu sliku.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SE DOGODILO SA LICEM LEPE SULTANIJE HUREM: turska glumica Merjem Uzerli posle plastične operacije ne liči na sebe (FOTO)

Merjem je značajno smršala i održava vitku liniju. Promenila je i boju kose, a kako kažu mnogi, veštački "povećala" usne, izvršivši pritom i još nekoliko manjih estetskih korekcija na licu.

Sultanija je, zapravo, u potpunosti promenila svoj imidž.

Promene čak doprinose tome da je mnogi i ne prepoznaju tako lako na novim fotografijama. Modernija Merjem je odlučna u nameri da se proslavi i u van granica Turske, pa i Evrope. Cilj joj je Holivud.

Viđamo je često na svetskim gala događajima, pa možda i neka zanimljiva uloga "sačeka" Hurem.

PROČITAJTE JOŠ: Sultanija Hurem kuva za vas: sutlijaš iz rerne po receptu turske glumice Merjem Uzerli (RECEPT + FIRINDA SUTLAČ)

U celoj priči je najpozitivnije to što se glumic aizborial sa psihičkim problemima koji su je zadesili zbog iscrpljujućih snimanja "Sulejamna", a zatim i zbog borbe sa bivšim partnerom, turskim milionerom Kanom Ateš za starateljstvo nad njihovom ćerkicom Larom o kojoj brine Merjem.

Tekst: J. M.

Izvor: Blic