Aleksandra Prijović čeka dete sa Filipom Živojinovićem, a njen trudnički stil mnoge žene prate i lajkuju, piše Lepa & Srećna. Iako je u drugom stanju i za nekoliko meseci treba da se porodi ona je dosta aktivna i često se pojavljuje na raznim događajima ili nastupa na televiziji.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U NAJLEPŠEM KAPUTU GODINE ODUŠEVILA SVE ŽENE: lepa trudnica izabrala i modni detalj sezone! (FOTO)

Do sada smo Aleksandru navikli da viđamo u ležernim kombinacijama koje pristaju trudnicama. Međutim mnogi su bili iznenađeni modnim izborom poznate pevačice tokom snimanja jedne emisije "Zvezde granda". 

Kliknite OVDE da vidite sliku Aleksandrine izazovne kombinacije!

PageBreak

Aleksandra je obukla vamp crnu haljinu. Ova izazovna toaleta je dugačka do članka, a mnogi su bili iznenađeni da se Aleksandra odlučila za ovakvu haljinu. Ali bez obzira na izazovni kroj i veliki šlic koji je otkrivao pevačicine noge, moramo da priznamo da Aleksandra izgleda lepo i uopšte se ne primećuje trudnički stomak. Crni kaiš koji je neobično uvezala je vizuelno suzio struk a pevačica je obula crne sandale sa visokom štiklom. Izazovnu i seksi kombinaciju je zaokružila jačom šminkom. 

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ, SUPER MODERNA TRUDNICA: mini haljina i frizura s loknama oduševili Instagram (FOTO)

Svima je Aleksandra izgledala drugačije nego do sad, ali i dalje su sa oduševljenjem prihvatili promenu. Kako god da se pevačica obuče ona uvek izgleda prelepo i trudnoća još više ističe njenu lepotu.

Izvor: Lepa & Srećna