Predbračni ugovori među slavnim osobama nisu neuobičajena stvar, posebno ako jedna strana na računu ima milione koje treba da zaštiti.

Ipak, Megan Markl je sa bivšim mužem Trevorom Engelsonom otišla korak dalje i potpisala je nešto što se zove "ugovor o trudnoći", prenosi "Daily mail". Time je, kako zaključuju oni, želela da osigura da njeno dete dobije sav luksuz koje je smatrala potrebnim.

PROČITAJTE VIŠE: MEGAN MARKL DANAS JE KRALJICA STILA, ALI NJEN MODNI IZRAZ NIJE ODUVEK BIO TAKAV: pogledajte kako je izgledala pre udaje

Detalje o prošlosti Megan Markl otkrio je navodno bliski prijatelj glumice.

Markl je, barem je on tako rekao za strane medije, bila toliko zabrinuta zbog posledica trudnoće da joj je primarni cilj otpočetka bio da se vrati u formu i na posao. Iz tog razloga je, navodno, bivšem mužu tražila da potpiše da će joj plaćati ličnog trenera i nutricionistu kako bi čim pre vratila "holivudsku figuru". U ugovoru je bila uključena i obaveza dadilja.

Ovi detalji pojavili su se u javnosti samo deset dana od kako je objavljeno da ona i princ Hari čekaju dete.

Megan Markl se, podsećamo, za bivšeg muža, producenta Engelsona udala 2011, a ugovor su sklopili kasnije nakon što se Megan proslavila ulogom u seriji "Suits".

ZBOG ČEGA JE MEGAN BILA UPLAŠENA ZA SVOJ DOBAR IZGLED PROČITAJTE OVDE

PageBreak

Megan je, gledajući svoje porodično stablo, znala da je sklona gojenju. Kad god se malo udeblja to joj se vidi na licu pa je htela da osigura da će se brzo vratiti u formu za kamere.

Zahtevala je trenera i nutricionistu. Megan se možda tek pridružila kraljevskoj porodici, ali je oduvek htela da se prema njoj odnose kao prema princezi - ispričao je vojvotkinjin prijatelj.

PROČITAJTE VIŠE: MEGAN MARKL ŠOKIRALA IZBOROM OBUĆE U ZVANIČNOJ POSETI: da li su ovo omiljene patike popularne engleske princeze (FOTO)

Inače, Megan Markl se zbog titule vojvotkinje i ljubavi prema Hariju odrekla karijere, a mediji spekulišu da je nekadašnja glumica verovatno i sada imala posebne zahteve. S obzirom na to da je sad deo kraljevske porodice, Meganino dete će svakako imati luksuz koji poželi.

Tekst: M. R.

Izvor: Blic