Trudna britanska princeza Megan Markl (37) posetila je pijacu u Suvi, glavnom gradu ostrvske republike Fidži 23. oktobra 2018. godine, ali je malo nedostajalo da dođe do nemile situacije, piše Lepa & Srećna.

Dramatične fotografije sa lica mesta otkrivaju trenutak kada glavna telohraniteljka i ostali pomoćnici shvataju da nešto ipak nije u redu i hitro izvode suprugu princa Harija iz neprijatnog okruženja. 

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL DANAS JE KRALJICA STILA, ALI NJEN MODNI IZRAZ NIJE ODUVEK BIO TAKAV: pogledajte kako je izgledala pre udaje

Bio je to deveti dan velike turneje koja je za kraljevski par isplanirana po zemljama Komonvelta, a koja treba da ukupno traje 16 dana.

Njihovo putovanje izaziva ogromno interesovanje kako stanovništva u mestima koje posete, tako i medija koji prate svaki njihov korak.

Megan je posebno atraktivna, jer i modni portali prate i komentarišu svaku njenu odevnu kombinaciju, pa je tako i haljina u kojoj se pojavila na pijaci u Suvi prvo izazvala reakcije te vrste.

Međutim, trenutak kada je došlo do gužve prevazišao je značajem sve ostale informacije.

ŠTA SE DOGODILO NA PIJACI U SUVI, POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Obilazak pijace koji je, po planu, trebalo da traje punih 20 minuta završen je posle samo 6 minuta. Naime, okupilo se toliko sveta, da je ljudima zaduženim za bezbednost postalo izuzetno teško da kontrolišu masu i da obezbede nesmetan prolazak princezi.

Megan nije skidala osmeh s lica, ali na snimcima se vidi trenutak kada njena glavna telohraniteljka postaje svesna da nešto nije u redu. Prisutni novinari svedoče i da joj je Megan nešto šapnula, ali iz kraljevske pratnje tvrde da je "vojvotkinja srela sve koje je trebalo da sretne i zatim otišla".

Fotografi su zabeležili izuzetnu gužvu, vrlo uske prolaze kroz pijacu gde se vidi da je masa neprijatno blizu vojvotkinji, a svi kažu da je vladala nepodnošljiva vrućina, vlaga i teskoba.

PROČITAJTE JOŠ: ODUŠEVLJENJE! MEGAN MARKL U HALJINI SRPSKE KREATORKE: trudna britanska princeza je oličenje elegancije (FOTO)

Za trudnu Megan ovo je sigurno bilo izuzetno nebezbedno okruženje, pa je telohraniteljka reagovala vrlo odlučno i Harijeva supruga je izvedena iz gužve velikom brzinom.

Izvor: Lepa & Srećna