Poznata pevačica Seka Aleksić  napravila je veliku transformaciju u modnim izborima, piše Lepa & Srećna. Nekada je umela da šokira svojim kombinacijama dok se sada odučila za svedene ali jednako izazovne modne komade.

PROČITAJTE JOŠ: AMAL KLUNI U HIT HALJINI ZA JESEN: udobna i moderna haljina koju sve žene žele (FOTO)

Moramo da priznamo da Seki seksepila ne nedostaje, a sve što obuće na njoj izgleda odlično. Seka je pokazala da obline nisu prepreka da se izgleda jednako elegantno i sofisticirano poput svetskih modela.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite Sekinu odličnu jesenju kombinaciju!

PageBreak

Njen jesenji modni izbor je ovog puta bio nepogrešiv, što pokazuju komentari oduševljenja na Instagramu. Seka je, poput Amal Kluni, odabrala najpopularniju haljinu sezone. Radi se o haljini koja se kopča napred celom dužinom poput košulje. Ono što je zanimljivo u pevačicinom stilu jeste da je odlično uklopila boje. 

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE SVEČANE HALJINE ZA JESEN 2018: ovo su najelegantnije haljine za proslave u koje ćete se zaljubiti

Sivu haljinu koja seže ispod kolena je ukombinovala sa odličnim bež čizmama sa štiklama. Pevačica je ovog puta sledila klasično pravilo kombinovanja boje obuće sa tašnom i postigla je odličan efekat. Celu kombinaciju je zaokružila elegantnim sivim sakoom i efektnim naočarama za sunce koje su bile u istom tonu kao i haljina.

Izvor: Lepa & Srećna