Jelena i Novak Đoković su ovih dana u Beogradu a boravak u glavnom gradu su pored brojnih obaveza i Jelenine važne koferencije o preduzetništvu odlučili da zaokruže odlaskom na pozorišnu predstavu "Brod plovi za Beograd" koja se prikazivala u Ateljeu 212, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ISTORIJSKI MOMENAT! NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA SE JELENA ĐOKOVIĆ SLIKALA SA NJOM: ova slika je obišla svet a poruka koju je poslala je zapušila usta mnogima (FOTO)

Tom prilikom su bili zapaženi i oduševili su glumce i goste koji su se tu našli, a među njima je bila i lepa Jelena Gavrilović. Ona je oduševljeno objavila sliku na Instagramu i time izazvala lavinu pozitivnih komentara. Kao veliki obožavatelj glumica se slikala sa Jelenom. 

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite sliku Jelene Gavrilović i Jelene Đoković!

PageBreak

Svi su primetili da su dve Jelene sasvim drugačije po tipu izgleda i modnog izbora, a ipak obe izuzetno lepe - svaka na svoj način. I garderobe su im bile stilski drugačije. Jelena Gavrilović je obukla raskošnu crvenu toaletu koja je istakla njen seksepil a dugu plavu kosu je uvila u lokne i pustila je da nonšalatno padaju. 

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK ĐOKOVIĆ PUNO ZARAĐUJE, A IZNENADIĆETE SE KAD VIDITE NJEGOVU KUĆU: zavirite u dom srpskog tenisera i njegove supruge Jelene (FOTO)

A Jelena Đoković je ostala dosledna svom stilu koji godinama pažljivo neguje. Supruga poznatog tenisera pokazala je više puta da je skromna i da nije razmažena. Njen stil je odmeren i pokazuje moć i samopouzdanje. Crni sako i bela bluza za svetlucavom kragnom kao i jednostavno vezana kosa u rep su istakli Jelenin mladalački izgled i lepo lice. 

Čiji stil vam se najviše dopada?

Izvor: Lepa & Srećna