Musti se stvarno zaljubio, ili je sve ovo samo marketinški trik? Ovo pitanje već nekoliko dana muči turske medije, dok se njegovi fanovi od srca nadaju da je to istina i da je lepa Emina Jahović ostala prošlost za Mustafu Sandala, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OVA FOTOGRAFIJA DOKAZ DA JE EMINA JAHOVIĆ NAŠLA NOVU LJUBAV: turski milioner objavio fotografiju o kojoj svi pričaju a njegov komentar je sve šokirao

Šta se zapravo dogodilo?

Mustafina koleginica, lepa pop pevačica Simge Sagin objavila je klip za pesmu „Poljupčić“. Među brojnim komentarima neki pedantni novinar otkrio je i Mustafin. „Otvori svoje naručje, dolazim“, napisao je Mustafa i dodao emotikon srca.

Kliknite OVDE da vidite pevačicu sa kojom povezuju Mustafu i da saznate šta je Mustafa odgovorio na glasine da je u vezi sa ovom pop pevačicom!

PageBreak

To je brzinom munje proletelo kroz elektronske medije i izazvalo brojne reakcije. No, Simge je odmah reagovala i vest proglasila za čistu laž. Njen menadžer je čak bio veoma oštar:

Vest je sasvim van pameti i daleko od istine. Mi ovo smatramo nepoštovanjem ličnog života umetnika, sve zarad svog uzdizanja“.

PROČITAJTE JOŠ: EMINA JAHOVIĆ KONAČNO OTKRIVA KROZ ŠTA JE PROŠLA POSLE RAZVODA: dragocena pomoć psihijatra

A šta Mustafa kaže?

Vest je tačna, samo je adresa pogrešna“, napisao je na svom Instagramu.

Tek ovo je raspametilo medije jer su nameće samo jedan zaključak: Musti ima novu ljubav, a tu osobu drži u tajnosti.

Samo poneki smatraju da je ovo slatka osveta za Emininog Sadetina Sarana.

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna