Zaljubljeni par, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, proslavili su u romantičnom Parizu, 22. septembra Aleksandrin 23. rođendan, piše Lepa & Srećna. Tom prilikom je Filip je objavio sliku gde se pozadini vidi Ajfelov toranj uz najnežniju i najlepšu poruku kojom joj je čestitao rođendan. 

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OVA FOTOGRAFIJA DOKAZ DA JE EMINA JAHOVIĆ NAŠLA NOVU LJUBAV: turski milioner objavio fotografiju o kojoj svi pričaju a njegov komentar je sve šokirao

Kliknite OVDE da pročitate šta je Filip napisao trudnoj Aleksandri za rođendan!

PageBreak

- Srećan rođendan živote moj... Ti si moje srce zaključala odavno... Želim ti više nego što mogu rečima da opišem - napisao je Filip svojoj lepšoj polovini. 

Aleksandra i Filip su lepu jesen iskoristili za šetnje u jednom od najlepših evropskih gradova. Trudna Aleksandra je za šetnje ulicama blistala u jednostavnim i sofisticiranim crnim kombinacijama savršenim za jesenje dane i u kojima je uspešno prikrila stomačić, što je nateralo mnoge fanove da komentarišu kako lepo izgleda ali da se stomačić ne nazire. Mnogi su se i konfrontirali tim povodom - kažu, to je privatna stvar i ne treba da se vidi.

Inače, Aleksandra je iskoristila put u Pariz da poseti i jedan od najlepših parkova u glavnom gradu Francuske! Pored proslave rođendana njen osmeh govori da joj trudnoća i putovanje prijaju, a da joj pažnje nikako ne nedostaje, što od supruga to i od obožavalaca.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U NAJLEPŠIM CIPELAMA ZA JESEN ODUŠEVILA SVE NA INSTAGRAMU: sve žene sada žele ovakvu obuću savršenu za hladne i kišne dane (FOTO)

Kliknite OVDE da vidite još slika iz Pariza!

PageBreak

Kliknite OVDE da vidite još slika iz Pariza!

PageBreak

Kliknite OVDE da vidite još slika iz Pariza!

Izvor: Lepa & Srećna