U medijima je odjeknula vest da je Emina Jahović u tajnoj vezi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, piše Lepa & Srećna.

Jedna fotografija na društvenim mrežama naprosto je zapalila Tursku 21. septembra 2018. godine. Objavio ju je poznati biznismen Sadetin Saran (54), a svi mediji su fotografiju shvatili kao potvrdu da je Sadetin u vezi sa Eminom, dok je milioner fotografiju brže bolje obrisao sa Instagrama. 

PROČITAJTE JOŠ: EMINA JAHOVIĆ KONAČNO OTKRIVA KROZ ŠTA JE PROŠLA POSLE RAZVODA: dragocena pomoć psihijatra

No, već na prvi pogled je jasno da dama sa slike liči na Eminu Jahović, bivšu suprugu pop-zvezde Mustafe Sandala koga fanovi od milošte zovu Musti. To je navelo mnoge da se bace u istraživanje pa je tako u javnost isplivala slična fotografija a na njoj Emina ljubi Mustija. I odeća je analizirana te je objavljena fotografija na kojoj Emina nosi majicu vrlo sličnu onoj koju ima devojka na slici. 

Kliknite OVDE da vidite fotografiju zbog koje su svi sigurni da je Sadetin u vezi sa Eminom!

PageBreak

Ali postoji jedna važna činjenica, Sadetin Saran je u potpisu sporne slike koju je objavio stavio da se uželeo svoje ćerke. 

PROČITAJTE JOŠ: NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE EMINA JAHOVIĆ BILA SA OVAKVIM FRAJEROM: da li je on najzgodniji muškarac na Instagramu (FOTO)

Šta je istina? Da li su Emina i Sadetin zaista u vezi? Činjenica je, tvrde turski tabloidi, da nijedno od aktera ove priče nije eksplicitno negiralo vezu.

Naravno, svi čekaju i komentar Mustafe Sandala koji je dosad o bivšoj supruzi u javnosti uvek govorio s poštovanjem.

Kliknite OVDE da vidite sliku Sadetinove ćerke i da vidite da li zaista liči na Eminu!

PageBreak

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna