Kada bi se poznataglumicaVesna Čipčić nasmejala, ozarila bi sve oko sebe. Istim osmehom pleni i njena ćerka Anja Alač.

Popularna Ines iz serije "Ruža vjetrova", iza sebe ima nekoliko uspešnih, glumačkihgodina.

U njenoj karijeri se sve odvijalo po pravilima, nakon studija gluma, počela je da igra u pozorištu i na televiziji i da snima filmove.

Glumila je u poznatim domaćim ostvarenjima, u seriji Ljubiše Samardžić "Miris kiše na Balkanu", filmu "Montevideo, bog te video" Dragana Bjelogrlića kao i u seriji "Ubice mog oca", ciji scenario potpisuju Nataša Drakulić i reditelj Predrag Antonijević.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA TOMAŠEVIĆ PRIZNALA: evo šta želim za svoju ćerkicu Ninu

ĆerkaVesne Čipčić, koja je imala najlepsi osmeh u Jugoslaviji, i Aleksandra Alača spada u grupu najtalentovanijih i najlepših mladih glumica u Srbiji.

Kliknite OVDE da vidite kako izgleda Vesnina ćerka Anja!

PageBreak

Svaki put kada se pojavi na malim ekranima ili na velikom platnu, Anja neodoljivo podseti na mamu, sa pravom se može reći za nju da je kopija majke, ali naravno, donese ona i mnogo toga svog, ličnog i originalnog.

U predstavama u Beogradskom dramskom pozorištu i u pozorištu Boško Buha više puta je pokazala da se odlično bori sa svim izazovima koje teatar donosi.

I taj njen osmeh! Polako postaje njen zaštitni znak, u meri u kojoj je osmeh bio prepoznatljiva crta njene mame.

PROČITAJTE JOŠ: VESNA ČIPČIĆ - PORODIČNA KUĆA U BEOGRADU: pogledajte elegantan dom u carstvu uspomena srpske glumice (FOTO)

Anja Alač i divno peva. Čulo se to mnogo puta na sceni, ali i privatno. Na venčanju koleginice Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića  u Beogradu, uzela je mikrofon i sjajno otpevala nekoliko pesama.

Kliknite OVDE da pročitate sa kojim poznatim glumcem se Anja zabavljala!

PageBreak

Pored glume, pevanja i čijenice da je ćerka poznatih glumaca, Anja je interesovanje privlačila i vezom sa glumcem Radovanom Vujovićem, koju je nakon nekoliko godina zabavljanja prekinula 2015. godine.

Anju nova ljubav tek očekuje, a simpatije muškog dela publike odavno je osvojila.

Bivši supružnici Vesna Čipčić i Aleksandar Alač u braku su dobili i sina Ivana.

Alač se drugi put oženio pozorišnom rediteljkom Milicom Kralj, ćerkom Petra Kralja.

Tekst: J.M.

Izvor: Blic Žena