Za Megan Markl, kao i kod drugih princeza i vojvotkinja, ali i običnih ljudi, zdravlje je uvek na prvom mestu, piše Lepa & Srećna.

Zato se ne treba čuditi ako prva trudnoća lepe supruge princa Harija predstavlja pitanje koje se usklađuje sa drugim obavezama u kraljevskom životu.

A prva obaveza i veliko putovanje planirano je za oktobar, kada će Hari i Megan posetiti Australiju, Fidži, Kraljevinu Tongu i Novi Zeland. 

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL MORA OVOGA DA SE ODREKNE AKO OSTANE TRUDNA: nećete verovati šta je kraljica Elizabeta zabranila lepoj princezi (FOTO)

Ovaj obilazak biće krunisan i posetom sportskim igrama u Sidneju od 20. do 27. oktobra 2018. godine.

Zbog toga, poznavaoci prilika na britanskom dvoru veruju da će se Megan potruditi da izbegne sve potencijalne tegobe koje bi joj donelo putovanje u trećem trimestru trudnoće.

Kako lekari ističu, buduće majke u ranoj trudnoći često imaju mučninu i lako se umaraju, a ako put traje duže od četiri sata, prisutan je i rizik od pojave tromba u venama.

Međutim, svi se slažu da bi Megan verovatno lako izašla na kraj sa umorom i mučninom.

ŠTA JE NAJVEĆI RIZIK ZA MEGAN MARKL AKO BI SADA OSTALA TRUDNA? PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI... 

PageBreak

Budući da je veoma posvećena sportu, redovno trenira i održava vitku figuru, Megan je u izuzetno dobroj kondiciji pa niko ne sumnja da će trudnoću vrlo lako podnositi.

Međutim, njena jetrva Kejt Midlton je vrlo slične građe i posvećena zdravom životu pa ipak u svakoj trudnoći pati od teških jutarnjih mučnina.

Ipak, najveći rizik za Megan bio bi mogući spontani pobačaj koji je uvek verovatniji tokom prva tri meseca trudnoće. 

Sa takvim lekarskim upozorenjem, verovatno je da će se Megan i princ Hari odlučiti da planove za bebu malo odlože.

PROČITAJTE JOŠ: OBJAVLJENA LISTA NAJBOLJE OBUČENIH SLAVNIH LIČNOSTI: Kejt Midlton i Megan Markl su žene sa najviše stila, ali svi su se šokirali kada su videli NJEGA na listi (FOTO)

Da podsetimo Kejt je objavila prvu trudnoću tek posle skoro godinu i po dana braka. Time su ona i princ Vilijam obeležili istoriju - prvi budući monarsi Velike Britanije za poslednjih 200 godina koji nisu najavili potomstvo u prvoj godini braka. 

Da li će Megan i Hari slediti njihovi primer?

Tekst: K. I.

Izvor: Lepa & Srećna