Engleska princeza Kejt Midlton je majka troje dece, a izgleda da i ona kao druge mame širom sveta traži savete na Internetu povodom odgajanja i vaspitavanja dece, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SVAĐA NA INTERNETU - KOJA ENGLESKA PRINCEZA IMA LEPŠU HALJINU: Kejt Midlton i Megan Markl u belim haljinama, a žene širom sveta su poludele (FOTO)

Engleski mediji objavili su vest da Kejt Midlton koristi lažno ime na jednom sajtu koji se bavi temama roditeljstva. Kejt koristi anonimno ime i često na sajtu postavlja pitanja koja se tiču vaspitavanja dece, na primer, da li deca treba da gledaju crtane filmove pre spavanja

Na ovom sajtu mame diskutuju o različitim problemima i savetima za odgajanje dece, kao što su kupovina poklona za rođendan i da li deca treba da koriste mobilne telefone.

PROČITAJTE JOŠ: VEST KOJA JE ŠOKIRALA VELIKU BRITANIJU: da li je Kejt Midlton četvrti put trudna

Poznato je da članovi kraljevske porodice ne smeju da koriste društvene mreže, ali mnogi ih korsite pod anonimnim imenima, što je nedavno priznao i princHari.

Da li je Kejt zbog "logovanja"  i ćaskanja na sajtu za roditelje prekršila kraljevsko pravilo? Ostaje da vidimo kako će na to reagovati kraljica Elizabeta.

Izvor: Lepa & srećna