Za Japan je u ponedeljak 2. jula 2018. godine završeno Svetsko prvenstvo. Međutim, to navijače ove azijske selekcije nije sprečilo da još jednom zadive planetu, ali i same fudbalere.

"Samuraji" su poraženi od Belgije sa 3:2 nakon preokreta u poslednjim sekundama meča. Bili su blizu istorijskog uspeha, ali nisu uspeli da ga ostvare. Navijači su bili ponosni, a nakon susreta su ponovo napravili sjajan gest. Iako su u 94. minutu doživeli šok - odmah potom su pokupili sve otpatke i počistili tribine na kojima su bili smešteni.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENA FUDBALERA ZAPALILA INSTAGRAM: lepa plavuša slikala se u kupaćem, a sve žene žele da izgledaju kao ona (FOTO)

Ovo nije prvi put da japanski navijači počiste sve za sobom. Činili su to nakon svakog meča na ovom Mundijalu. Po tome su uz Senegal bili prepoznatljivi.

Istu stvar su učinili i fudbaleri ove reprezentacije sa Dalekog istoka.

Kliknite OVDE da vidite šta su uradili fudbaleri Japana i time oduševili ceo svet!

PageBreak

Nakon bolnog poraza očistili su kompletnu svlačionicu, ostavivši je u besprekornom stanju. Kao da tu nisu ni bili. Na sred prostorije ostavili su poruka koju su namenili domaćinima - "hvala", na ruskom jeziku.

PROČITAJTE JOŠ: SEKSI ŽENA SLAVNOG FUDBALERA POKAZALA VEŽBE KOJE TOPE SALO I CELULIT: pogledajte kako Ana Levandovski vežba kod kuće, poželećete ODMAH da probate (VIDEO)

Japanci su sa ovim gestom definitivno skrenuli pažnju čitave planete, ali sa razlogom. Ostaće upamćeni kao jedna od najsvetlijih tačaka ovog Mundijala u Rusiji.

Tekst: David Radanović

Izvor: Blic