Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić postaće roditelji, ekskluzivno saznaje Kurir. 

Glumica je nedavno saznala da je u blagoslovenom stanju i tu vest je podelila samo sa najužim članovima porodice. Prijateljima još uvek nisu želeli da govore, samo su se dogovorili da trudnoću kriju od javnosti koliko god je to moguće duže.

PROČITAJTE JOŠ: KUMA ZASENILA SVE NA VENČANJU! SVI GOSTI GLEDAJU U JELISAVETU ORAŠANIN: pogledajte kako srpska glumica izgleda u provokativnom kompletu (FOTO)

Jelisaveta i Teo su presrećni. Skoro su saznali da će se ostvariti u najvažnijom životnoj ulozi i glumica je tek u drugom mesecu trudnoće, što znači da će beba početkom februara sledeće godine doći na svet. Glumici i sportisti nije važno kog pola će biti njhov prvi naslednik, već samo da narednih sedam meseci sve prođe u najboljem redu. Jelisaveta za sada nema mučnine, veoma je aktivna i odlično podnosi trudničke dane. Ona je uvek dosta vremena provodila u prirodi, pa nije ništa čudno što je stalno napolju i što nema mira - priča naš izvor.

Da Orašaninova blista i da joj drugo stanje prija, moglo se videti i na venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, kome je Miloš kumovao, budući da osmeh nije skidala sa lica. Naš sagovornik kaže da su budući roditelji i očekivali srećne vesti jer su poslednjih meseci radili na proširenju porodice.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta!

PageBreak

- Oboje su žarko želeleli da postanu roditelji, ali se time nisu opterećivali. Kada je otišla kod svog lekara, Jelisavetu su sačekale lepe vesti i ona je odlučila da za sad trudnoću vodi u Srbiji. Zadovoljna je rezultatima i sve teče po planu. Njih dvoje su razgovarali i verovatno će porođaj biti u Americi gde Miloš Teodosić igra za Los Andeles Kliperse, jer je odlučio je da i naredne godine nosi dres ovog kluba - završava naš sagovornik.

PROČITAJTE JOŠ: HIT MODNE KOMBINACIJE JELISAVETE ORAŠANIN: 6 načina da nosite odeću kao lepa srpska glumica (FOTO)

Jelisaveti i Teu juče je bila godišnjica braka. Pre nego što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, bili su sedam meseci u vezi. Upoznala ih je zajednička prijateljica čiji dečko živi u Rusiji, pa je odvela Jelisavetu u Moskvu, gde je Teodosić tada igrao za CSKA. Ljubav je odmah planula, a nakon što se glumica vratila u Srbiju, košarkaš je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada. Ubrzo je usledila i veridba, pa glamurozna svadba u Beogradu.

Izvor: Kurir