Sportski menadžer Filip Živojinović i pevačica Aleksandra Prijović venčaće se 21. juna 2018. godine u Beograduu, a izgleda da su se Filipovi roditelji dobro organizovali oko pripreme svadbe, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENI SVI DETALJI O PRIPREMI SVADBE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: evo kakva će hrana biti poslužena, a luksuzna dekoracija će vas šokirati (FOTO + VIDEO)

Dok je Boba Živojinović zadužen za izbor hrane, Lepa Brena birala je dekoraciju za porodični dom i dvorište. Kapija je ukrašena velikim vencom od belog cveća, a u dvorištu pored bazena nalaze se stolovi, suncobrani i lampioni.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ODBILA DA ISPOŠTUJE 2 VAŽNA SRPSKA OBIČAJA: nećete verovati šta Filip Živojinović neće moći da uradi na svadbi (FOTO)

U jednom delu dvorišta nalazi se i bela kočija, a prava raskošna dekoracija očekuje ih u restoranu gde će biti proslava. Salu će krasiti dijamantski ukrasi koji vise sa plafona, raskošni lusteri, cveće naručeno iz Holandije i poseban oltar.

Mlada će promeniti dve venčanice i jednu haljinu, a cela Srbija jedva čeka da vidi kako će mladenci izgledati!

Kliknite OVDE da listate slike dekoracije u kući Lepe Brene i Bobe Živojinovića!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Aleksandra Prijović i Filip Živojinović prave raskošnu svadbu, a evo kako je ukrašena porodična kuća Lepe Brene i Bobe!