Megan Markl i princ Hari prisustvovali su kraljevskim konjskim trkama u Askotu, a kada je trebalo da bude proglašen pobednik, Megan je uspela da privuče pažnju u šokira javnost, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SVE ŽENE ŽELE DA NOSE OVU HALJINU KAO ENGLESKA PRINCEZA: pogledajte najlepšu letnju haljinu Megan Markl (FOTO)

Na trkama pobedio je džokej Frenki Datori, a kada je prišao da uzme trofej,  uradio je nešto što je iznenadilo ceo svet. Džokej koji očigledno ima puno hrabrosti i samopouzdanja, poljubio je ruku lepe Megan Markl. 

Dok se Megan lepo snašla u ovoj situaciji, princ Hari je ostao skamenjen i njegov izraz lica otkriva da nije bio baš oduševljen što džokej ljubi njegovu ženu. Ali, kako bi se našalio, Hari je šarmantnom džokeju zapretio prstom i počeo da se smeje.

Kliknite OVDE da pogledate sliku poljupca o kojem priča ceo svet!

HAOS U KRALJEVSKOJ PORODICI - PRINC HARI SE ŠOKIRAO KADA JE VIDEO KO LJUBI NJEGOVU ŽENU: ceo svet priča o poljupcu Megan Markl (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Stručnjaci za pravila u kraljevskoj porodici ističu da džokej nije prekršio nijedno pravilo, jer on ne mora da poštuje određena pravila u susretu sa kraljevskom porodicom.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOKANTAN I OPASAN TREND! NEĆETE VEROVATI ŠTA ŽENE RADE DA BI IZGLEDALE KAO MEGAN MARKL: žele da liče na englesku princezu, pa ovo stavljaju u lice (FOTO)

Megan je sve iznenadila kako se dobro snašla u ovoj situaciji, a videćemo kako će reagovati na brojna iznenađenja obožavalaca tokom svakog pojavljivanja u javnosti.

Izvor: Lepa & srećna