Aleksandra Prijović i Filip Živojinović polako privode kraju pripreme za gala svadbeno veselje koje će biti upriličeno uskoro, u junu 2018. godine.

Njih dvoje su vodili računa o svakom detalju, a nedavno su, kako saznajemo od njihovog bliskog okruženja, potpisali predbračni ugovor.

"Prija i Filip se venčavaju iz ljubavi i nijedno od nih ne zanima materijalno stanje partnera. Ipak, njih dvoje su razgovarali i dogovorili se da je najbolje da potpišu predbračni ugovor. To nije ništa čudno, već je sasvim normalna stvar među svim parovima, ne samo u svetu već i kod nas. Oboje su lako sklopili sporazum".

PROČITAJTE JOŠ: LUKSUZ KOJI ŠOKIRA - OVAKO ĆE IZGLEDATI BURME ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: otkriveni svi detalji o pripremi svadbe sina Lepe Brene

"U ugovoru je navedene pokretna i nepokretna imovina supružnika, koju prilikom razvoda ne mogu da dele. To znači da sve što unesu u brak, ukoliko dođe do razvoda, ostaje njima. Filip neće imati pravo na njen stan u Beogradu. Takođe, automobil koji je dobila na poklon od Filipa ostaje njoj", kaže naš izvor i dodaje da zajedničku imovinu, kao što je i zakonom određeno, dele napola:

"Sve što budu stekli tokom braka deliće se ravnopravno ukoliko za tim bude potrebe. S tim da svako od njih ima pravo da se odrekne svog dela u korist druge strane. Inače, u okviru predbračnog ugovora stoji i stavka po kojoj oboje imaju apsolutno pravo korišćenja pokretne i nepokretne imovine supružnika tokom trajanja braka".

Kako dalje saznajemo, u ugovoru postoji i stavka koja se tiče poklona. Sve ono što Aleksandra i Filip dobiju, u šta spadaju i nekretnine, kao i novac, ne moraju da podele s partnerom.

"Svaka stavka je vrlo jasna, precizna i tačna. Advokat je vodio računa o svakom detalju, a klauzulom su obavezani da svaki prihod od trenutka sklapanja braka transparentno pokažu partneru, koji ima pravo da raspolaže njime. I jedno i drugo su veoma uspešni u svojim poslovima. Odlično rade i zarađuju i nijednog trenutka nisu želeli da opterećuju jedno drugo finansijama. Niko od njih nije insistirao na predbračnom ugovoru, već su kroz razgovor odlučili da ga sklope. Oboje imaju podršku roditelja i svi jedva čekaju veselje, a kasnije naravno i unučiće", završava naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ JE PRONAŠLA SAVRŠENU VENČANICU: evo ko će pomoći snaji Lepe Brene da se dotera za svadbu (FOTO)

Ovim povodom kontaktirali smo sa Aleksandrom, nije odgovarala na naše pozive, dok je Živojinović bio nedostupan.

Aleksandra i Filip venčaće se 21. juna u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. S njegove strane kum je Miloš Teodosić, dok je s njene Aco Pejović. Svadbeno veselje zakazano je u Belekspo centru, a prisustvovaće 900 zvanica.

U Srbiji su se na predbračni ugovor odlučili uglavnom sportisti pa su ga tako potpisali bivši fudbaler Nemanja Vidić i nekadašnja teniserka Ana Ivanović. Sa estrade jedina koja je priznala da je stavila potpis na takav papir je Suzana Mančić. Ona je otkrila da je tim činom želela da ćerkama njenog verenika Simeona Ocokomisa, za kojeg će se udati 1. jula 2018., pokaže da je ne zanima njegova imovina i da ne treba da brinu da će ostati bez ičega.

Tekst: Lj. Stanišić

Izvor: Kurir