Majka Megan MarklDorija Regland privukla je veliku pažnju javnosti na kraljevskom venčanju kada je na ceremoniji sedela sama na mladinoj strani, ali ono što je princ Hari uradio pre venčanja sigurno je oduševilo njegovu taštu, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SVET JE IZNENAĐEN - MEGAN MARKL IMA VAŽAN USLOV ZA SVOG SUPRUGA: evo šta je princ Hari morao HITNO da promeni u životu posle venčanja

Omiljeni deo venčanja za Doriju bio je trenutak kada je njena ćerka izgovorila veliko "da" i venčala se za čioveka koga voli. Međutim, za Doriju je važan i veliki događaj bio susret sa kraljicom Elizabetom.

Ali, princ Hari napravio je fenomenalan potez kada je objasnio Meganinoj majci šta može da očekuje pri susretu sa kraljicom i članovima porodice i koja pravila treba da poštuje.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL NA ROĐENDANU KRALJICE ELIZABETE PREKRŠILA VAŽNO PRAVILO: ceo svet komentariše da lepa princeza ovo nije smela da obuče (FOTO)

Kao jedini član mladine porodice koji će prisustvovati venčanju, Dorija je na samoj ceremoniji imala važnu ulogu, pa ne čudi što je krljica dan pred venčanje pozvala u zamak Vindzor na čaj.

Zahvaljujući Hariju, izgleda da je susret kraljice Elizabete i Dorije dobro prošao, pa ne čudi što su mnogi proglasili princa Harija za najboljeg zeta na svetu.

Izvor: Lepa & srećna