Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se zvanično 6. juna 2018. godine u Istanbulu, nakon 10 godina braka. Kako prenose turski mediji, srpska pevačica dobiće značajan deo novca nakon razvoda od svog bivšeg supruga.

PROČITAJTE JOŠ: EMINA JAHOVIĆ IZVUKLA PRAMENOVE: nova frizura oduševila žene, evo koja je boja njen novi trend (FOTO)

Naime, kako navodi turski Haberturk, Mustafa Sandal će ostaviti Emini dve trećine prihoda nakon što proda njihovu luksuznu kuću u Istanbulu. Spekuliše se da će od prodaje ove vile inkasirati najmanje 3 miliona dolara.

KOLIKO ĆE IZNOSITI ALIMENTACIJA ZA DVOJE DECE, PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

Foto: Damir Dervišagić

PageBreak

Osim toga, Sandal će kupiti novu kuću svojoj bivšoj ženi u Srbiji, koja će koštati najmanje 250 hiljada dolara. Takođe, Emina će od alimentacije svakog meseca dobijati 15 hiljada turskih lira, iliti 2,800 evra.

PROČITAJTE JOŠ: EMINA JAHOVIĆ PRIZNALA SVE - MENI JE ŽIVOT UVEK BIO TEŽAK: pevačica napokon otkrila zašto se razvela od Mustafe (FOTO)

Mustafa Sandal će takođe plaćati 5 hiljada turski lira, odnosno 938 evra mesečno za svako njihovo dete, sinove Javuza i Jamana.

Svojoj deci će finansijski pokriti njihovo obrazovanje, kao i odmor, a za to će izdvojiti 60 hiljada turskih lira, odnosno 11 257 evra na godišnjem nivou.

Spekuliše se da će Mustafa kupiti Emini i novi auto od čak 275 hiljada turskih lira, to jest od 51 595 evra.

U međuvremenu, Emina ne odustaje od redovnog režima fitnesa, pa je uz komentar "Pogodi metu" odmah posle razvoda objavila i kratak video iz teretane:

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jun 9, 2018 at 7:51am PDT

Izvor: Kurir.rs / hurriyetdailynews.com