U prelepom ambijentu francuske ambasade u Beogradu, u četvrtak, 7. juna, tradicionalno je održan četvrti Elle Fashion Dinner. Ova glamurozna večera je okupila pripadnice beogradske modne, biznis, kulturne, društvene elite kao i najznačajnije predstavnike francuske države u Srbiji. Među zvanicama bile su Marija Bergam, Dragana Ognjenović, Suzana Vasiljević, Beba Marinković, Biljana Tipsarević i druge dame.  

I ovaj put, u okviru Elle Fashion večere, održan je ELLE Talk na temu ženskog liderstva pod okriljem kampanje She’s Mercedes. Moderator ovog razgovora bila je glavna i odgovorna urednica ELLE Magazina Duška Jovanić, a medju učesnicama su bile Natalija Cvetković, direktoka AMM i publisher ELLE magazina, g-dja An Mondoloni, supruga francuskog ambasadora, Nina Pijevčević ispred Societe Generale banke i life coach Mirna Šmidt ispred francuskog brenda Lancome.

Natalija Cvetković, direktorka AMM

U raskošnoj bašti gošće su mogle da vide fenomenalnu holo­gramsku projekciju jedinstvenog stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade koji niče na prestižnoj lokaciji u Ulici kneza Miloša.

Gošće su na njihovim mestima sačekali luksuzni Lancome poklon paketići, kao i veoma poseban poklon brenda Mercedes. 

Na početku večeri damama se, poželevši dobrodošlicu, obratila Njegova Ekselencija ambasador Francuske, gospodin Frederic Mondoloni

Nj. E. Frederik Mondoloni sa suprugom uživa u večeri

U svom obraćanju je istakao da mu je izuzetna čast što je magazin ELLE izabrao baš Ambasadu Francuske za ovaj događaj i to baš u trenutku kada se obeleževa 100 godina francusko srpskog prijateljstva.

Nakon toga, dame su uživale u čarobnoj kuhinji chefa Eyck Zimmera. Sam kraj večeri protekao je u zanimljivom istorijskom obraćanju čuvene istoričarke Jelene Živković koja se osvrnula na Srpkinje s početka 20 veka koje su pomerale granice.

Jelena Živković upotpunila je atmosferu pred kraj večeri

ELLE Fashion Dinner podržao je i čuveni multi brend koncept store Fashion & Friends, koji je za najsrećniju damu pripremio Guess tašnu na poklon.

Katarina Milojković iz Lancome-a je srecna dobitnica Guess torbe

Dame su do kasno u noć uživale u prvoklasnim Ramazzotti Aperitivo Rosato koktelima kao piću dobrodošlice, tačnije u koktelu Rosato Mio, u kombinaciji sa penušavim vinom, ledom i listovima svežeg bosiljka, kao i u koktelu Rosato Džin & Tonik, uz dodatak limuna.

Duška Jovanić, urednica Elle i Natalija Cvetković, direktorka AMM

ELLE je još jednom doneo duh svetske metropole u Beograd i podsetio nas koliko je bitno osnažavati žene i inspirisati ih da idu preko svojih granica i budu ženski lideri koji će unaprediti svet.

Mina Krstić i Nadica Pavlović

Supruga ambasadora Francuske Anne Mondoloni sa Draganom Ognjenović

Djurdja Stojiljković

Lancome je posebno inspirisao dame na diskusiju o sreći

Societe Generale kroz Avantage platformu spremio je inspirativan poklon za goste

Dobitnici Elle Style Award priznanja napravili su sjajnu postavku inspirisanu retro naslovnicama Elle-a

Mercedes A klase najavio je moćan početak