Glumica Sloboda Mićalović i njen suprug i glumac Vojin Ćetković uživaju u zajedničkom odmoru u Parizu, a o njihovoj romantičnoj fotografiji priča ceo internet!

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVU SLOBODU MIĆALOVIĆ NIKADA NISMO VIDELI: nećete verovati šta je srpska glumica spremna da uradi zbog lepote (FOTO)

Fotografija u onom pravom francuskom šmeku, koju je glumica Sloboda Mićalović objavila sa suprugom Vojinom Ćetkovićem, oduševila je čitavu javnost! Posebno simpatično bilo je to što dok je ona pravila "selfi", on je taj trenutak za to to vreme fotografisao svojim telefonom. 

Kliknite OVDE da pročitate kako je Monika Beluči prokomentarisala sliku srpskog glumačkog para!

PageBreak

"Ljubav u Parizu", ostavila je glumica oznaku kraj fotografije, koja je za kratko vreme prikupila ogroman broj lajkova i pozitivnih komentara

PROČITAJTE JOŠ:SLOBODA MIĆALOVIĆ PROMENILA IZGLED I IZAZVALA HAOS NA INSTAGRAMU: pogledajte kako srpska glumica izgleda u sasvim drugačijem izdanju (FOTO)

Među njima, našao se i komentar MonikeBeluči, s kojom se Sloboda sprijateljima tokom snimanja filma "Na mlečnom putu" Emira Kusturice. Slavna glumica paru je poslala četiri srca, što je posebno oduševilo sve fanove, koji su joj zatim uputili mnoštvo pozdrava iz Srbije.

Izvor: Kurir