Iako kraljevski par Megan Markl i princ Hari treba da se odrekne većine svojih svadbenih poklona u vrednosti od 8 miliona funti koje su primili od nepoznatih darivatelja i kompanija koje su putem njih želele da ostvare promociju i dobit, jedan poklon, onaj kraljice Elizabete II, sigurno je nadomestio spomenuti "gubitak".

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE HOĆE DA IZGLEDAJU KAO MEGAN MARKL, A NJENA SLIKA IZ MLADOSTI OTKRIVA STROGO ČUVANU TAJNU: pogledajte i procenite da li je engleska princeza imala plastičnu operaciju nosa? (FOTO)

Ceo svet je pratio kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl, a evo šta je kraljica Elizabeta izabala za svadbeni poklon!

Pri odabiru svog poklona, kraljica Elizabeta II za svog je unuka i njegovu suprugu odlučila je da bude prilično darežljiva. Poklon dostojan kraljice, zapravo je kuća "York Cottage" na imanju u Sandringhamu.

Poklon kojim je Elizabeta II zasigurno oduševila mladence, u bukvalnom je smislu neverovatnih proporcija ako je suditi prema 8000 hektara zemlje na koliko se prostire imanje.

Kliknite OVDE da pročitate zašto mnogi misle da je ovaj kraljičin poklon proklet!

PageBreak

Od toga, 240 hektara čini javni park, a 24 hektara vrt koji je ujedno povezan s glavnom kućom. Imanje zapravo datira sve do razdoblja kralja Edvarda VII. koji je kuću poklonio svom sinu, kralju Džordžu V u 1893. godini.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIRITE U LJUBAVNO GNEZDO MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA: kraljevski par će medeni mesec provesti u ovoj kolibi, a poludećete kada vidite kako izgleda (FOTO + VIDEO)

Hari i Megan trenutno borave u kući Notingam koja je smeštena na prostoru Kensington palate, a svoj novi dom će koristiti kao odmaralište. Zanimljivo je da prema navodima stranih medija, spomenuto imanje izbegavaju pripadnici kraljevske porodice zbog toga što smatraju da je kuća ukleta.

Tekst: A.P.

Izvor: Story.hr