Megan Markl i princ Harivenčaće se u subotu, 19. maja, a iako je do ceremonije ostalo samo par dana mnogi detalji su još uvek nerazjašnjeni.

PROČITAJTE JOŠ: ENGLESKA JE POTPUNO U ŠOKU: snimljen je film o Megan Markl i princu Hariju, a svi su se zgrozili kada su videli ove scene (VIDEO)

Uz to, skandali ne prestaju da potresaju kraljevski dvor, a uzrokovani su Meganinim narušenim odnosima sa porodicom.

Otac Megan Markl, sa kojim je već duže vreme u lošim odnosima i koji je pre nekoliko dana doživeo srčani udar, rekao je da neće svoju ćerku Megan odvesti do oltara, kako je ne bi još više osramotio.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta o detaljima koji potresaju kraljevsku porodicu i da vidite sliku Megan sa svojim ocem!

PageBreak

Zbog toga je došlo do novih problema na dvoru, budući da se sada spekuliše da li će Megan do oltara ispratiti majka ili princ Čarls.

Međutim, Megan je počela da moli oca da ipak dođe na svadbu, ali on to odbija i dalje.

PROČITAJTE JOŠ: ENGLESKA U ŠOKU - OVO NIKAKO NIJE SMELA DA URADI: Megan Markl prekršila važno kraljevsko pravilo na rođendanu kraljice Elizabete (FOTO)

Prijatelj kraljevske porodice otkrio je za britanske medije da princ Hari krivi sebe zbog ovog problema, i da smatra da svi koji uđu u njegov život moraju da plate visoku cenu.

Samanta, sestra Megan Markl, juče je otkrila da će izdati knjigu u kojoj će odati zbog čega ne prestaje da govori ružno o svojoj sestri.

Britanske kladionice ponudile su i opklade na to ko će odvesti Megan do oltara.

Tako po njima najviše šanse da Megan otprati do oltara ima princ Čarls, na koga su postavili koeficijent 2. Sledi princ Vilijam s koeficijentom 5, a ima i onih koji su uvereni kako Megan neće niko dopratiti do oltara.

Tekst:  J. K.

Izvor: Blic