Džanan Erguder (41), zvezda turske serije “Rat ruža” koja uskoro počinje da se prikazuje i kod nas, i njen suprug i kolega Kenan Edže (37) postali su roditelji slatkog dečačića kome su dali ime Demir, piše Lepa&Srećna. Iako je beba stigla još 31. marta, tata Kenan je tek ovih dana objavio radosnu vest.

A za sve je zapravo kriva serija “Rat ruža”, tačnije vatreni tango koji su Džanan (Gulfem Sipafi) i Kenan (Tibet) odigrali. Strast ispred kamere nastavila se i van seta, pa su ubrzo morali da priznaju da su zajedno. Sve to se dešavalo 2016, a već godinu kasnije Džanan i Kenan su se venčali. U Izmiru, daleko od medija Kenan je samo kratko objavio: “Mi se venčali”.

PROČITAJTE JOŠ: LEPA MAHIDEVRAN KONAČNO ČEKA SREĆU: posle venčanja i razvoda, turska glumica na pragu ostvarenja snova!

I dok se javnost čudila zbog čega su se tako iznenada odlučili na brak, postalo je jasno da je četrdesetogodišnja Džanan trudna. Lepa glumica, inače ćerka uglednog turskog profesora političkih nauka, trudnoću je doživela kao izuzetnu milost, pa je odmah karijeru stavila na čekanje i sva se posvetila porodici. To joj, doduše, nije palo teško. Džanan za sebe kaže: “Klasični sam primer Raka u horoskopu, kućevni sam tip, uz to zatvorena, ali se ispod tvrdog oklopa krije meko, nežno srce.” 

Kliknite OVDE da vidite porodičnu sliku sa bebom kao i strastvenog tanga dvoje turskih glumaca!

PageBreak

Džanan je ovo drugi brak, pre toga je četiri godine bila venčana sa američkim rediteljem Krisom Burkom. Razveli su se 2008. jer se glumica zaljubila u kolegu Tardua Florduna. Sve se to dešavalo na setu serije “1001 noć” (Džanan je tumačila poremećenu Edu a Tardu Kerema), ali je njihova ljubav sasvim ostala u senci jedne druge koja je silno uzburkala javnost. Na istom tom setu, naime, vezu su započeli Berguzar Korel i Halit Ergenč koji se odmah razveo od supruge Gizem Sojsaldi nakon godinu i po braka.

PROČITAJTE JOŠ: ČUDESNA SUDBINA FARUKA IZ SERIJE ISTANBULSKA NEVESTA: ovo je istina o porodičnoj tragediji turskog glumca Ozdžana Deniza (FOTO)


A post shared by Kenan Ece (@kenanece) on May 10, 2018 at 12:11am PDT

Iako je Džanan bila silno zaljubljena, agresivna priroda Tardua Florduna razorila je njihovu vezu (kao i svaku pre toga). Razišli su se 2013. nakon što je Džanan dobila teške batine od svog partnera.

No, izgleda da joj je sudbina sada nadoknadila sav bol i gorčinu koju je doživela u toj vezi. Kenan Edže je nežan muž i otac, i za njega se ne vezuju nikakvi skandali a još manje nasilje u porodici.

Pogledajte video u kome ovo dvoje turskih zvezda plešu zavodljivi tango!

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa&Srećna