Brojni fanovi turskih zvezda Buraka Ozčivita i Fahrije Evdžen u velikom su šoku, piše Lepa & Srećna.

A za sve  je kriv video koji se pojavio u trač magazinima i na Youtubu, a u kojem je zgodni Bali-beg u veoma intimnoj pozi s nepoznatom plavušom.

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK ĐOKOVIĆ NAŠAO NOVOG GURUA: da li će reiki majstor pomoći da se slavni srpski teniser vrati na teren

No, da krenemo od početka. Poznati par koji se venčao prošlog leta ogromne honorare ubira od snimanja reklama. Tako je ovog puta Burak prihvatio da radi kampanju za jednu tekstilnu firmu, tačnije za njenu prolećnu kolekciju poslovne odeće.  

Na promociju reklamnih filmova Burak je došao sam (sam se pojavio i na premijeri jednog filma u februaru čime je izazavao lavinu nagađanja), jer Fahrije, objasnio je neko, radi za drugu tekstilnu firmu i po ugovoru ne sme da učestvuje ni u kakvim drugim reklamnim poslovima iz te branše. 

PROČITAJTE JOŠ: ZGODNI BALI-BEG OTKRIVA TAJNU OMILJENOG JELA: evo kako Burak Ozčivit sprema ukusni kebab (RECEPT)

E sad, na toj promociji nastao je dosta nejasan video koji je zapalio Tursku. Da li je to brak njihovih ljubimaca, simbola ljubavi 2018. godine zaista u krizi? Akteri se ne oglašavaju,  a dosta njih smatra da je samo reč o razgovoru u prostoriji gde se pušta glasna muzika.

I o potrebi tabloida da po svaku cenu napravi hit vest. Pa dok se dvoje zabavljaju, jure ih s pitanjem kad će svadba, a kad svadba prođe, šta još ostaje? Svađa, prevara, razvod, naravno!

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa&Srećna