Sofija je u karijeri Lepe Brene oduvek važila za bitnu regionalnu tačku kada je reč o turneji, budući da je u istoriju ovog grada ušla kao neko ko je helikopterom doleteo na koncert na stadionu Vasil Levski i tri sata pevao pred oko 100.000 Bugara.

PROČITAJTE JOŠ: MNOGIM ŽENAMA JE OVAJ TRETMAN ODVRATAN, A LEPA BRENA JE PROBALA: nećete verovati šta je pevačica stavila na lice (FOTO)

I ovoga puta poseta je bila velika, a zajedno sa Brenom, fanovi su u glas pevali stare i nove pesme. Ipak, ono što je obula pred gostovanje u tamošnjoj emisiji izazvalo je pravi haos.

Brena je učestvovala u jednoj od emisija sa sinom Stefanom, a njene čizme su privukle pažnju mnogih. Svi su bili šokirani, ali krajnje pozitivno - modelom koji je ponela za tu priliku. Njene noge su i dalje bile u prvom planu, a još jednom je pokazala šta znači biti oličenje seksepila i u šestoj deceniji.

Kliknite OVDE da vidite neverovatne čizme koje je obula Lepa Brena za ovu priliku!

PageBreak

I sam koncert je bio kako opisuju "pravi haos" jer su reakcije sjajne - kako publike, tako i same pevačice.

PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ ŠOKIRALA SVE PRVOM SLIKOM POSLE POROĐAJA: struk kao kod devojčice, mame na Internetu zbunjene (FOTO)

"Srećna sam što imam novi album koji publika želi da čuje uživo. Koncert u Sofiji je bio za pamćenje. Vrhunska produkcija, publika koja daje i uzvraća ljubav, spremna ekipa muzičara i igrača, novi DJ, ukupno nas 40 iz Beograda sa našim čovekom za rasvetu koji je isprogramirao svetlo za ceo program. Predivan odnos uigranog benda i svih ostalih učesnika daje osećaj veličanstvenosti koji se oseća na koncertu! Moja publika to zaslužuje posle svih ovih godina podrške i ljubavi. Osećam se kao nova, kao srećna žena. Prvi put se predstavio i Stefan i primljen je s velikom podrškom! Divan je osećaj kada imate članove porodice na turneji! Mi smo već na putu za Ameriku gde smo ceo april na turneji", rekla je Brena.


A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Mar 22, 2018 at 4:28pm PDT

Izvor: Blic