Princ Hari i njegova vrenica i glumica Megan Markl nedavno su posetili Škotsku, ali jedna stvar koju je Megan uradila neće se dopasti kraljici Elizabeti, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL PROSLAVILA DEVOJAČKO VEČE, A SVET JE ŠOKIRAN: svi se pitaju zašto se Kejt Midlton nije pojavila na slavlju (FOTO)

Megan je u Škotskoj srela ženu koja se bavi zapošljavanjem beskućnika u jednom restoranu. Pri susretu sa ovom ženom po imenu Alis, Megan se vrlo raznežila, naročito posle ženine izjave da ju je Megan inspirisala i dala joj snagu kada je održala govor posvećen položaju žena u svetu.

PROČITAJTE JOŠ: KEJT MIDLTON I MEGAN MARKL PRVI PUT ZAJEDNO U ELEGANTNIM HALJINAMA: jedna haljina je za 15 puta skuplja, a koja je vama lepša? (FOTO)

Ova izjava je očigledno raznežila emotivnu englesku princezu, pa je Megan zagrlila Alis i tako prekršila važno kraljevsko pravilo. Članovima kraljevske porodice strogo je zabranjena bilo kakva intimnost sa osobama iz publike, a Megan je vođena emocijama zaboravila na njega ili zapravo nije marila da li će ga prekršiti.

Ostaje da vidimo kako će kraljica reagovati na ovaj propust nove engleske princeze!

Kliknite OVDE da pogledate sve slike Megan Markl u poseti Škotskoj!

OVO NIKAKO NIJE SMELA DA URADI! KRALJICA ĆE POLUDETI: pogledajte kako je Megan Markl prekršila važno pravilo kraljevske porodice (FOTO)
LepaiSrecna 

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Megan Markl je nekoliko puta pravila greške koje su zabranjene u kraljevskoj porodici, ali ovo nikako nije smela sebi da dozvoli!