Jedan od najpoznatijih tekstopisaca na Balkanu, Marina Tucaković, juče je operisana na Institutu za onkologiju u Beogradu, saznaje "Blic".

Naime, Marina je prošle nedelje, na nagovor svoje prijateljice, folk dive Cece Ražantović, koja joj pruža podršku u ovim teškim danima, otišla kod lekara i zadržana je na onkologiji gde se lavovski bori s opakom bolešću.

Kada joj je stanje stabilizovano, stručni tim lekara odlučio je da je podvrgne operaciji koja je obavljena juče.

Nakon završene operacije, tim doktora koji vodi računa o Tucakovićevoj sada prati njeno stanje i sledi proces opravka.

O Marininom zdravlju trenutno brine najbolji tim lekara i svi se nadaju dobrom ishodu.

- Lekari su rekli porodici da je najbitnije da ona psihički ostane jaka i da veruje u ozdravljenje jer je to bitan deo borbe sa opakom bolesti. Kako je Marina sarađivala sa veliki brojem javnih ličnosti, svi joj pružaju punu podršku i nude pomoć - kaže naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ: DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA NALJUTILA SRBE: lepa Aglaja Tarasova žrtva lošeg prevoda (INTERVJU + FOTO)

A uz Marinu su svakodnevno suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan, ali i dugogodišnja prijateljica i saradnica Svetlana - Ceca Ražnatović.

Ceca je ranije za "Blic" ispričala da je Marini sada potreban mir.

- Molim vas, Marini su sada, pre svega, potrebni mir i podrška svih nas koji je volimo da bi ovu bitku dobila. Na nama je da budemo uz nju - bilo je sve što nam je rekla Ceca kada smo je pozvali da je pitamo kako se sada oseća Marina, znajući da se ona ne odvaja od nje.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i saznate šta kaže Marinina bliska prijateljica povodom cele situacije