Ruska glumica Aglaja Tarasova privukla je veliku pažnju intervjuom uoči premijere filma "Led", a posebne komentare izazvala je izjavom da su je "oduvek privlačili huligani" i da se zato zaljubila u srpskog glumca Miloša Bikovića!

U filmu "Led", inače, lepa Aglaja glumi upravo s dečkom i kaže da Milošu savršeno pristaje uloga negativca zbog toga što dolazi iz Srbije! Na pitanje ruskih novinara kako se Biković ponaša u privatnom životu, Aglaja je s osmehom odgovorila:

- On je Srbin i time je sve rečeno! A mene su uvek privlačili huligani, baš takvi, s lukavim sjajem u očima...

PROČITAJTE JOŠ: SEVERINA ŠOKIRALA CEO INTERNET SVOJIM IZGLEDOM: ovakve noge ne sviđaju se čak ni muškarcima! (FOTO)

Ruskinja je govorila i o Miloševim obožavateljkama, koje je napadaju na internetu. Tarasova je više od godinu dana u vezi s Bikovićem i već se navikla da bude meta ljubomornih devojaka koje su zaljubljene u srpskog glumca, ali priznaje da ponekad ne može da toleriše njihove ispade.

- Na društvenim mrežama teško možete da nađete konstruktivnu kritiku, ali na negativne ispade se trudim da ne obraćam pažnju. Nekad jednostavno blokiram ljude. Recimo, kad vidim da neka devojka, najčešće Miloševa obožavateljka, ispod 50 mojih fotografija napiše nešto ružno, ja je jednostavno blokiram. Čini mi se da tako sačuvam njenu energiju i životnu snagu - objasnila je Aglaja, koju na Dan zaljubljenih očekuje premijera filma „Led“.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da saznate šta je Miloš rekao o tome kakva devojka treba da bude