Tarasova i Biković za kratko vreme su stekli veliku popularnost u Rusiji, a tamošnji mediji prate svaki njihov korak. Upoznali su se na setu i vrlo brzo među njima se desila ljubav. Prvi put su u Srbiju došli zajedno prošlog leta, na venčanje njihove koleginice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića. Miloš i Aglaja krasili su naslovnicu najpoznatijeg ruskog časopisa, u kojem su naširoko pričali o svojoj vezi.

- Meni je dosadno da budem s nekim ko samo sedi kod kuće, ide na pedikir, manikir i visi na Instagramu. Devojka mora da bude obrazovana, da se interesuje da svaki dan nešto novo nauči, da se razvija. Pravog muškarca čini spremnost da preuzme odgovornost, da radi na sebi i bude tu da zaštiti - rekao je Biković.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA ĐOKOVIĆ SRELA ŠARMANTNOG MOMKA NA ZIMOVANJU: evo kako je Novak odgovorio porodičnim slikama na Instagramu (FOTO)

I Miloš je nedavno pričao o životu u Rusiji:

- Žene su tamo agresivne jer ih ima više nego muškaraca, takmiče se u tome koja će pre da osvoji muškarca. U Rusiji, kad upoznaš devojku, bukvalno posle pet minuta razgovora ona se ponudi da dođe kod tebe da ti skuva ručak. A meni su, čim sam došao u Rusiju, rekli: „Pazi se, ako joj dozvoliš da jednom dođe kod tebe u stan, nećeš je više nikad izbaciti“.

Tekst: I. E. - J. P.

Izvor: Kurir