Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesti

SAŠA POPOVIĆ I SUZANA JOVANOVIĆ KUPILI KUĆU NA MORU U HRVATSKOJ: evo zašto deca ne žele da letuju sa njima na Hrvatskom primorju (FOTO)

Autor Teodora Andric
Autor Teodora Andric

Saša Popović i Suzana Jovanović kupili su divnu nekretninu na Hrvatskom primorju, a evo iz kog razloga deca ne žele sa njima da letuju!

Izvor: Foto: Dragan Kadić

Direktor "Grand produkcije" Saša Popović godinama uspešno vodi jednu od najvećih muzičkih kuća na Balkanu. Privatno mu veliku podršku pruža njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović.

Njih dvoje već duže vreme uživaju u skladnom braku. Nakon duge radne sezone vole da se opuste na moru i to hrvatskom, najčešće pa su tamo sebi obezbedili i jednu nekretninu.

PROČITAJTE JOŠ: SAŠA POPOVIĆ ŽIVI U LUKSUZNOJ PORODIČNOJ VILI U BEOGRADU: zavirite u dom Saše Popovića i Suzane Jovanović (FOTO)

- Suzana i ja smo kupili prošle godine kuću u Opatiji, a godinama tamo i idemo na odmor. To je vreme za nas kada punimo baterije- rekao je Saša u intervjuu za magazin "Story".

U skladnoj porodičnoj atmosferi uživaju sa ćerkom Aleksandrom i Suzaninin sinom Danijelom. Oni ipak ne odlaze na letovanje sa njima u kuću koju su pazarili, a razlozi su skoro pa i očekivani.

- Oni neće da idu sa nama tamo. Sada nam kažu- idite vi matori tamo, mi ćemo na drugu stranu, što je sasvim normalno i logično za tu generaciju- dodaje Saša.

Izvor: Blic

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...