Jovana Joksimović je odavno jedna od naomiljenijih TV voditeljki, ali ovoga puta odlučila je da promeni nešto u jutarnjem programu. Mnogi su navikli da se bude uz Jovanu i Srđana, a evo o kojoj promeni ovog voditeljskog para priča cela Srbija!

PROČITAJTE JOŠ: ĆERKE ŽELJKA I JOVANE JOKSIMOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI: nećete verovati ko brine o bliznakinjama (FOTO)

Voditeljka je pre 7 godina radila na RTS, a nakon toga je prešla na TV Pink. Nedavno, Jovana je otkrila da je napustila javni servis zbog toga što se digla velika prašina zbog njene veze sa danađšnjim suprugom pevačom Željkom Joksimovićem.

Međutim, i ovoga puta Jovana i Srđan se nisu dugo zadržali na jednoj televiziji, već njihov jutarnji program počeće da se emituje na TV Prva.

PROČITAJTE JOŠ: JOVANA JOKSIMOVIĆ NOSI NAJPOPULARNIJE ČIZME ZA ZIMU: stil i izgled TV voditeljke oduševio žene u Srbiji (FOTO)

"Omiljeni uredničko – voditeljski tandem Jovana Joksimović i SrđanPredojević, priključili su se timu Prve televizije na kojoj će uskoro početi da vode jutarnji program.  Ovo je samo uvod u jednu zanimljivu i uzbudljivu TV sezonu koja će, kada je u pitanju naša televizija, obilovati velikim brojem noviteta i iznenađenjima. Jutarnji program se priprema studiozno i detaljno, a Jovana i Srđan su idealan voditeljski par za ovaj koncept emisije čiji se početak s nestrpljenjem iščekuje."

"Prva televizija se ozbiljno priprema za novu sezonu u kojoj ćemo osim jutrarnjegprograma emitovati i brojne nove šou programe, svetske hit formate. Voditeljski tim naše kuće čine vrhunski profesionalci među kojima su sada i Jovana i Srđan,  a imajući u vidu ambiciozne planove za predstojeći period, biće još iznenađenja kada je reč o TV licima. Naša kuća nastaviće da za svoje gledaoce kreira drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan programski sadržaj koji će voditi najveća voditeljska imena," ", rekla je Slađana Paunović PR ove medijske kuće 11. januara 2018. godine.

Izvor: Tv Prva