Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sram vas bilo. Strašno ste glupi i nezahvalni: Sloboda Mićalović šokirala i razbudila Instagram ovim rečima (FOTO)

Ceo Internet želi da podeli objavu kao Sloboda Mićalović, a evo šta je srpska glumica objavila na Instagramu!

  Izvor: Foto: Vladimir Šporčić

Naša poznata glumica Sloboda Mićalović poznata je kao neko ko vrednuje i neguje prave vrednosti. U tom duhu je odgajala i svoje ćerke, a i sama živi normalnim životom za jednu tako uspešnu ličnost.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA MIĆALOVIĆ OTKRIVA PORODIČNE TAJNE: ne mogu dan bez mame, a Vojin i Sloboda me stalno savetuju (INTERVJU)

Na svom "Instagram" profilu sa svojim pratiocima je podelila poruku koja u prvi plan stavlja one vrednosti koje su pojedinci pomalo i zaboravili. Dok svi jurimo za poslovima, novcem i materijalnim luksuzom, Sloboda smatra da treba drugačije da postupamo.

Svoj stav je iskazala citirajući Duška Radovića. Uz deo njegove knjige je mnogima poželela "Dobro jutro".

PROČITAJTE JOŠ: VOJIN ĆETKOVIĆ OTKRIVA LJUBAVNE USPOMENE: evo kada je srpski glumac prvi put video Slobodu Mićalović (FOTO)

"Život je lep! Mnogo lepši nego što ste zaslužili. Uživajte u životu kad ste već imali sreće da se rodite. Ako vas novac opseda, ako patite zbog toga što niste bogati, izračunajte i sami: koliko miliona dolara košta jedno vaše oko. Sram vas bilo. Strašno ste glupi i nezahvalni! Živite i uživajte kad već niko ne pravi pitanje od toga!".

Poruke podrške našoj glumici stizale su sa različitih strana. Kada nije u Beogradu, Sloboda zajedno sa decom i suprugom Vojinom voli da se opušta u vikendici koju su sagradili nedavno.

Tekst: I. V. , Lj.T. 

Izvor: Blic

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije