Svi muškarci su zaljubljenici u tehniku, te imamo sjajne ideje za vas, koje ne smete da propustite! Pogledajte fenomenalne predloge, koji će im olakšati mnoge muke, zabaviti ih, bez obzira na godine, a koji su ujedno spoj kvaliteta, pristupačne cene i poslednjeg trenda. Obradujte drage osobe, koje će vam ovaj poklon sigurno dobro upamtiti!

Mini DV kamera olovka je mnogima omiljena stvarčica! Mini DV kamera olovka je spy kamera - koristi se za skriveno snimanje Zbog svojih malih dimenzija lako se skriva i idealna je za špijuniranje. Video snimanje kao i audio snimanje je prilično dobro. Mini DV špijunska kamera ima ugradjenu bateriju. Podržava prikaz datuma i vremena na displeju. Podržava Micro SD/TF kartice do 8GB (Prodaje se bez memorijske kartice) Baterija se puni preko USB porta (Usb kabl se nalazi u setu. ) Cena je samo 1499 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Ono što je većina iskusila, je brzo pražnjenje baterije na laptop računaru i traženje odgovarajućeg punjača. Ovaj punjač je univerzalni punjač za laptop računare, 96 W, sa 8 adaptera za razne vrste laptopova i sa izlaznim naponima od 12/15/16/18/19/20/24 volti, koji se podešavaju sa kliznim prekidačem. Njegova cena je 1399 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Auto kamera za snimanje vožnje je nešto što morate imati! Auto kamera – GT300 1080p Full HD je Mini auto DVR kamera za snimanje saobraćaja i video nadzor vozila- Ima automatsko snimanje prilikom detekcije pokreta. Ima ugrađen senzor gravitacije, tako da je kamera osetljiva i na pokrete vozila. Podržava noćno snimanje. Ima ugrađen mikrofon, tako da kamera snima i zvuk. Koristi micro SD memorijske kartice do 32GB (kartica nije uključena u cenu uredjaja). Cena kamere je samo 1799 rsd, ne propustite novogodišnju akciju i poručite je OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Pametan Sat Telefon (Bluetooth Smart Watch Phone) osetljiv na dodir – je sjajan predlog! Ova stvarčica je veoma korisna, kvalitetna i vrlo pristupačna! Sat se povezuje preko Bluetooth i sinhronizuje se sa mobilnim telefonom. Sat ima sledeće mogućnosti(funkcije): primanje i biranje poziva sa telefona preko sata, čitanje i slanje poruka sa telefona preko sata, upozorenje u slučaju da se udaljite od mobilnog, (te tako telefon ne možete izgubiti ili zaboraviti), slusanje muzike sa telefona na satu i biranje pesama preko sata, upravljanje kamerom sa mobilnog preko sata i još mnogo drugih! ena sata je neverovatnih 1499 rsd, možete ga odmah poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

3D virtuelne naočare su zaludele svet! Ove 3D virtuelne naočare VR BOX 2.0 omogućavaju gledanje 3D filmova, 3D aplikacija, igranje 3D igrica. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno i po horizontali i po dubini. Na taj nacin 3D virtualne naočare oblikujete prema velicini lica i razmaku izmedju očiju. Kompatibilne su za sve smart tj. pametne telefone ( android, windows, ios ). Njihova cena je samo 1199 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Bežična MINI TASTATURA sa funkcijom miša i POZADINSKIM OSVETLJENJEM –  je nešto potpuno novo! Baterija tastature se puni tako što se u tastaturu prikači bilo koji punjač za smart telefone (uz tastaturu se dobija kabl za punjenje). Jedna tastatura poseduje sve tri boje koje se menjaju pritiskom na tastere FN i F2. Namenjna je za sve smart televizore, kompjutere, lap topove (dobro dođe kada se lap top priključi na projektor), takođe radi na sony playstation-u, Xbox-u. Domet je 10-15 metara. Dimenzije su oko 150 x 100 x 16mm. OVDE možete poručiti bežičnu tastaturu, po ceni od 1999 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe.