Nikad do sada nismo imali prilike da vidimo sve članove njene uže familije na jednom mestu, a sada je poznata pevačica pozirala sa decom i unucima, te se ova fotografija uveliko komentariše.

PROČITAJTE JOŠ: ZORICA BRUNCLIK NA DIJETI: pevačica otkrila zbog čega se ugojila 17 kilograma (FOTO)

Folk zvezda Zorica Brunclik (62) slikala se sa porodicom tokom obeležavanja krsne slave Svetog Nikole, a fotografija je iznenadila mnoge.

Na istoj je vidimo sa naslednicima i suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, sa kojim je u braku više od dve decenije.

Ispod slike su njoj i članovima njene porodice čestitali slavu uz najlepše želje, a sudeći po njihovim osmesima na fotografiji čini se da su i te kako uživali tokom današnjeg dana.

Oni su tradicionalno obeležili sve običaje, vodeći se onom čuvenom rečenicom da slavu čine pogača, sveća i ikona sveca, a da je sve ostalo gozba.

Naravno, na njihovoj obilnoj trpezi nije falilo ni brojnih delikatesa, ali najznačajniji momenat je svakako bio lomljenje slavskogkolača, što je najviše radosti pričinilo naravno najmlađima.

Poseban specijalitet na njihovom slavlju predstavljala je riba, a Zlata Aranđelović se čak na društvenim mrežama pohvalila svojim umećem u spremanju iste.

- Srećna slava svima, pa i našoj porodici. Volimo vas - poručili su Aranđelovići.

Izvor: Blic/Puls online