Redakcija Cosmopolitana uveliko je počela sa pripremama najboljeg novogodišnjeg provoda, a vi? Osim fashion i beauty saveta za najluđu noć u godini, u dogovoru sa Deda Mrazom napravili smo specijalni gift guide kao pomoć pri odabiru poklona za vaše najbliže! Naravno, Cosmo ne bi bio Cosmo kada nekim od tih poklona ne bi nagradio svoje čitateljke za vredan rad i održavanje balansa na svim životnim poljima tokom 2017. Stranice magazina upravo iz tog razloga odišu pravim prazničnim vajbom, a nadamo se da ćemo uspeti da vam prenesemo bar delić decembarske magije koja nas je potpuno omamila!

U novom broju Cosmopolitana takođe vas očekuje i...

#PLANDID

Ovaj Instagram trend verovatno je jedan od najpopularnijih u eri društvenih mreža, a prilično smo sigurni da ga i vi koristite. Pre nego što pokušate da se odbranite savetujemo vam da u novom Cosmu pročitate o čemu se zapravo ovde radi...

BEAUTY ABECEDA

Želite da imate kožu kao poznata faca? Za vas smo napravili spisak proizvoda, tretmana i kozmetičkih sastojaka po abecednom redu koje treba da isprobate za zvezdani look.

FAKE NEWS

Jakne, bunde i asesoari od veštačkog krzna biće u glavnoj ulozi na ulicama grada ove sezone. Toplo, trendi i sa puno razigranih boja...

TIPSY BUSINESS

Posle čitavih 365 dana vrednog rada zaslužile ste da se najzad opustite uz šampanjac i proslavite najluđu noć u godini! Međutim, znate li ko ste vi posle nekoliko čašica?

NOVA PRAVILA POSLOVNE IGRE

Otkrivamo koga da kontaktirate, kako da se postavite i kome treba da se dopadnete da biste postali ozbiljan igrač u novim poslovnim industrijama.

RECEPT ZA UŽIVANJE

Istražite seksi tajne koje vam otkrivamo na ovih nekoliko stranica našeg malog Cosmo erotskog wellnessa. Vreme je da udvostručite svoje seksualno zadovoljstvo!

Ne propustite novi broj Cosmopolitana koji je u prodaji od 30. novembra!