Hit serija "Beskrajna ljubav", u kojoj glavne uloge tumače Neslihan Atagul i Burak Ozčivit, u istoriji turskih serija osim po izuzetnoj gledanosti biće upisana i kao prvi dobitnik međunarodne Emmy nagrade. Naime serija je 20. novembra 2017. u Njujorku proglašena za najbolju u kategoriji telenovela, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE U TURSKOJ SU POLUDELE ZA OVIM POSLOM: Bali-beg traži kućnu pomoćnicu, a ovo je glavni uslov da vas lepi glumac zaposli (FOTO)

Ovo izuzetno priznanje primila je glavna junakinja, odnosno Neslihan Atagul koja u seriji igra Nihan. Njen partner Burak Ozčivit (Kemal), kod nas poznatiji kao Bali-beg, nije prisustvovao dodeli, što je delovalo šokantno u prvom trenutku.

Međutim, glumac je ubrzo preko društvenih mreža otkrio da mu je otac imao srčanih problema, da je u bolnici i da mu je rađen angiogram, a da je on u tako teškim trenucima odlučio da ostane uz porodicu.

Kliknite OVDE da pogledate Bali-begovu fotografiju sa ocem u bolnici!

PageBreak

Sudbina, kažu neki. Nije mu bilo suđeno da taj izuzetni trenutak doživi uživo.

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU TEŠKI TRENUCI U PORODICI BALI-BEGA: evo zašto se Burak Ozčivit nije pojavio na dodeli nagrada za seriju Beskrajna ljubav (FOTO)

Fotografiju na kojoj je uz očevo uzglavlje  Burak je objavio na Instragramu, a fotografiju je na svom profilu objavila i Neslihan. Da im mediji posle ne pripišu sukob zbog kojeg se oboje nisu našli na dodeli. 

Tekst: M. R.

Izvor: Lepa & srećna